Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam powody do zmartwień ?

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma niecałe 2 tygodnie. Bardzo dużo śpi. W dzień nie śpi z 2-3 godziny, a tak to cały czas śpi. Lekarze mówią, że jest zdrowy. Budzi sie równo co 3 godziny na jedzenie. Jest taki spokojny, a w brzuchu był ruchliwy. Jak nie śpi to leży sobie i śmieje się nawet do sufitu. Cały czas martwię sie że mały za dużo śpi. Mam powody do zmartwień ?

Gość gość
Naprawdę szukasz dziury w całym. Ciesz się czasem póki możesz potem może się to zmienić i będziesz tu nam narzekać ze śpi tylko 3 godziny w nocy:)

Gość gość
To po prostu masz ogromne szczęście! Moja koleżanka ma bardzo podobną sytuację. Dziecko budzi się tylko na jedzenie i dalej śpi :) Ciesz się bo innych dziecko nawet przez godzinę nie chce dać odsapnąć rodzicom! To zupełnie normalne i zdrowe jak dziecko tyle śpi.

Gość gość
Jakby caly czas plakal tez bys sie martwila:-P

Gość gość
Moja pierwszy mies spala non stop. W dzień jadła co 3 godz na spiocha czasem oko otwórzyla, od 22-10 rano spala bez budzenia. A ze dobrze na wadze przybieralas nie budzilam. Teraz ma pol roku fakt faktem novę od 19.30- 7 rano SPI bez przerwy ale w dzień trzy drzermki po 10-15 min:-)

Gość gość
Pewnie jest na butli?

Gość gość
On nawet po urodzeniu nie zapłakał - uśmiechał się. Jest na butli. Zje jeszcze jako tako, ale pieluchę zmieniamy mu na śpiocha, bo inaczej się nie da. Kochane co myślicie o pampersach wielorazowych ? Zakupiłam sobie wraz z wkładkami, jak na razie jest ok. ale zastanawiam się czy na później starszą.

Gość motylekkkkii
No on ma dwa tyg. To noworodek. Mój gej w noc po ogrodzie nie plakal tylko robił tak jak m al e pieski i myślałam że się śmieje a on tak jakby nie umiał zaplakac. Bpotem spania będzie coraz mniej wiec korzystaj i korzystaj z te g o:D

Gość gość
Ciesz sie. Moj wogole nie chcial spac. Wszyscy sie dziwili ze noworodek prawie nie spi, tylko kilka króciutkich drzemek. Poprostu taki typ mi sie trafil. A teraz ma prawie dwa lata i zdrowy jak ryba

Gość gość
Ja wiem, że to autokorekta, no ale padłam z tego: "Mój gej w noc po ogrodzie nie plakal " :D:D:D

Gość motylekkkkii
Miało być ze mój też:P