Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Dochodzę do wniosku, że jednak będę żył w celibacie

Polecane posty

Tu już nie chodzi o to, że nie umiem podrywać. Przeprowadziłem małą symulację w moim mózgu i doszedłem do wniosku, że nawet gdybym umiał poderwać dziewczynę, to i tak nie umiałbym mieć tej dziewczyny. Tzn. utrzymać przy sobie, spędzać z nią czasu, nawet rozmawiać za bardzo bym nie umiał... Za bardzo przyzwyczaiłem się do stanu, w którym tkwię (29 lat to kupa czasu)... Jedynie niektóre "okazje" mnie denerwują czasami...:o

Gość gość
ja tak zyje dluzej i nie narzekam

Tyle, że mnie denerwują niektóre sytuacje. Np. nie tak dawno chyba zalecała się do mnie koleżanka z robota. Ja teraz dochodzę do wniosku, że i tak nic z tego nie będzie, bo najzwyczajniej nie umiem z nią rozmawiać... Kiedyś w tej samej robocie jedna nieapetyczna grubaska mnie zaprosiła do kawiarni, czy gdzieś... ściemniłem, że mam nudności i boli mnie brzuch. Od tamtej pory się do niej nie odzywam...

Gość gość
Weź, ty wcale nie musisz rozmawiać, wystarczy że będziesz słuchał, załatwiał różne rzeczy, woził nas, opłacał rachunki, naprawdę nie musisz rozmawiać ❤️

Gość gość
Ciebie to powinna wziąć kobieta siłą, przetrzepać wbrew woli i wtedy byłaby szansa, że wskoczyć na właściwe tory :p A tak, z czasem Twój strach przed bliskością staje się coraz większy...

Gość wyższość penisa nad babą
kapucyn jest lepszy niż baba, bo tak nie wkurwia

Gość gość
czyli będziesz do końca życia prawiczkiem czy możne będziesz od czasu do czasu coś bzykał?

Gość gość
On wstawia takie tematy zawsze jak chce sie z kims poklocic, dokopac komus, nawzdawac, ale tak zeby nie bylo na niego, ze to on zaczal. Dlatego czeka teraz na jakiegos goscia ktory mu naubliża. A tu jak na złość wszyscy mili. :D

Gość gość
Mam podobnie jak autor ale bede z prostytutek korzystal.

05:35 - Ja nikogo nie szukam, żeby się z nim kłócić. Już niejednego/niejedną pochwaliłem za prawidłowe zachowanie...

07:14 - Ja bym się bał skorzystać z prostytutki i wiara mi raczej na to nie pozwala. Też kiedyś przemknęło mi przez myśl, żeby pójść do prostytutki. Ale potem pomyślałem, że może jeszcze bym dostał wyrzutów i bym się pociął żyletką... A poza tym prostytutka to zawsze pewne ryzyko hiva, syfa i innych, tym podobnym wynalazków...

Gość gość
9:02 I co myslisz ze ci z prawidlowym podejsciem czekaja na pochwaly akurat od ciebie... :D

Gość dawny cream
tez sobie panny odpusciłem , jak ktos długo zyje samotnie to po co to zmieniac? lepiej nie bedzie bo zostały albo panny z dziecmi , albo takie co miały wieu facetów lub brzydkie grubaski więc zycie w samotnosci to mniejsze zło