Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO DOSC SMUTNE ZE WIELE KOBIET WYMAGA ZASPOKOJENIA SEKSUALNEGO OD PARTNERA

Polecane posty

Gość gość

gdzie te czasy, gdy facet mial byc oparciem, kochac szczerze poonad wszystko, otaczac opieka? teraz liczy sie wyglad i *****nsko

Gość gość
Ponieważ w dzisiejszych czasach mężczyzna ani nie potraf być oparciem, ani otoczyć opieką, ani nawet szczerze kochać. Nie przyjdzie mu to nawet do głowy.No to niech chociaż dobrze wygląda i potrafi dobrze dymać. Bo inaczej to kobieta już w ogóle nic nie będzie miała ze związku.

Gość gość
najprawdziwsza prawda!!

Gość gość
ja tez zgadzam sie, ciezko szczerze kochac kobiete, ktora wymaga od partnera jedynie tego, zeby partner potrafil ja dobrze wydymac

Gość gość
zgadzam się z wpisem 18:07. faceci już nie są rycerzami, myśliwymi jak kiedyś, dzisiaj to tłuste obmierzłe nie powiem co... często są fajtłapami, niżsi od kobiet, np. w takim sklepie ostatnio chciałam coś z wyższej półki i co? w pobliżu dwóch krasnali 165-170cm :( w końcu poprosiłam kobietę z obsługi - miała chyba 180cm, ona mi zdjęła. i na co nam tacy faceci?

Gość gość
nie nie, mi chodziło o to, że panowie nic nie umieją, to mogliby chociaż dobrze dymać....

Gość gość
Co za jełopy.... Nie przyszło wam na myśl że kobieta chce chociaż dobrego seksu, skoro nic innego i tak od egoistycznych samców nie dostanie? Wy tylko wymagać potraficie, nie dając nic w zamian. Nawet dobrego rżnięcia, bo dbacie tylko o swoją przyjemność. Hipokryci.

Gość gość
Haha a u mnie odwrotnie- dymac chce ciagle facet, ja nie

Gość gość
Ja gdbym bardzochciala duzo seksu a facet by mi nie dawal to bym poszla do innego pokochac sie

Gość gość
skonczyly sie czasy, kiedy mogliscie traktowac kobiety jak worki na sperme...