Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuś96

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość Martuś96

Witam. Mam mały kłopot. 18 Maja uprawiałam z chłopakiem stosunek przerywany. 27 Mają miałam okres, trwał on 5 dni i był obfity tak jak zawsze. 3 dni po okresie zrobiłam test NEGATYWNY. I teraz do setna sprawy : spóźnia mi się kolejny okres o 2 dni powinnam mieć 24 Czerwca, nie mam żadnych bólów, kolejny test - negatywny. Czy mogę być w ciąży ?? Dodam ze ten koniec miesiąca może być dla mnie bardzo stresujący. Dzisiaj rano jeszcze czułam lekki ale długi ból w lewym jajniku i już myślałam ze to @ ale jednak nie... :/ a i cykl trwa 28 dni

Gość gość
no na mur beton ciąża. :O Cholera jasna kobieto: 1. okres, 2. testy negatywne a ty pytasz czy to ciąża bo ci się 2 dni okres spóźnia? Weź nie załamuj ludzi.

Gość Martuś96
Może ktoś coś jeszcze doda żeby mnie uspokoić?

Gość gość
To bardziej wygląda na raka szyjki macicy! Uspokoiłaś się? NIe musisz dziękowć :P

Gość gość
Ciążę można wykluczyć nie panikuj. Ale stosunek przerywany to nie najlepszy pomysł. Jeśli już chcecie współżyć bez zabezpieczenia musisz być pewna że będą to dni niepłodne. Wyznaczyć je możesz np testerem na ślinę. Albo sama obserwuj sobie śluz. Na moje oko tester dni płodnych jednak będzie pewniejszy