Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się ;(

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźnia się dwa dni. Teraz mam troszkę brązowego śluzu, jest troszkę złotowy (kolor trudny do określenia). Boję się ciąży. Na początku maja współżyłam bez zabezpieczenia, ale chłopak doszedł poza mną. Potem zawsze mieliśmy gumki, nie pękły, on dochodził poza mną. Wcześniej.okres spóźnił się o dzień. Teraz już mija drugi dzień. Jutro planuję z rana zrobić test, na wszelki wypadek. Boję się ciąży ;( dodam, że ostatnio miałam stresujący miesiąc, stres w szkole, w domu non stop kłótnie. Teraz też jestem zdenerwowana. Nie wiem co robić ;(

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
moj facet nigdy nie dochodzil we mnie a kochamy sie od 6 lat i zaliczyłam dwie wpadki, stosunek przerywany to zadna antykoncepcja teraz jestem na tabletkach anty, takze przygotuj sie ze mozesz byc mama

Gość gość
zrób test.

Gość gość
Test zrobiłam, jedna kreska. Zastanawia mnie taki brązowawy śluz, który mam od wczoraj. Mama mówi, że np. ona ma zawsze tak przed okresem a ja mam takie coś pierwszy raz...

Gość gość
Młode mamy ladnie wyglądają z bobasami, jak nie myślą.Czy mama powiedziała ci jak zabezpieczyć dziurkę.

Gość gość
Mówiła, nie bój się. Sory, ale takie komentarze są zbędne.