Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konicziwa

mam depresje przez wyglad

Polecane posty

Gość konicziwa

Dla mnie zawsze bardzo wazne byly zeby i ladny usmiech. Czesto slyszalam, ze mam ladne zeby. Byl to moj zdeecydowany atut jesli chodzi o wyglad. Zawsze o nie dbalam no i niestety. Mimo ze jestem osoba po 20 roku zycia, mam, a raczej mialam 2 mleczaki. Tak, zeby mleczne. Z jednym zaczelam miec problemy i dostalam zapalenia. Przez 1,5 roku musialam chodzic z rozwierconym zebem, dlatego, ze nie kwalifikowal sie do leczenia kanalowego. Przez ten czas mialam czesto stany zapalne, meczylam sie itp Az do wcworaj niestety po raz kolejny zapalenie i zab zostal usuniety. A ja sobie z tym nie radze poprostu. Mam paranoje, ze caly czas kazdy patrzy sie na moje usta i widzi te luke. Oczywiscie bede robila wszystko aby uzbierac na implant, ale chwilowo jestemmm biedna studentka w kiepska praca. Nie radze sobie z tym poprostu. Mozecie mnie teraz zbesztac ze przesadzam i ze jezstem niedorajda zyciowa bo nie mam kasy na implant;(

Gość gość
czy po mleczaku nie powinien wyrosnąc staly?

Gość gość
Niestety cię nie pocieszę, ja również mam problemy z zębami, krzywe, lekko żółte, u stomatologa byłam tylko 4 razy w życiu, rodzice o to nie dbali i teraz jest jak jest. Ostatnio miałam problemy z górną lewą piątką, złamała się i płakałam całą noc, wpadłam w histerię, nie mogłam się uspokoić. Najchętniej zrobiłabym sobie zęby w narkozie, ale nie stać mnie na nią, do tego aparat. Te mleczaki to które to były zęby? Jak jakieś z przodu to faktycznie fatalnie, niestety, ale ludzie na to patrzą...

Gość gość
powinien, ale czasem dzieje sie tak, ze nie ma zalazkow zebow stalych. tak wlasnie bylo u mnie. dentystka i tak byla zdziwiona, ze mleczaki tak dlugo mi wytrzymaly ;( Dolna piatka;( nie mam zadnego korzenia wiec w gre wchodzi implant wyliczono mi, ze z badaniami to koszt ok -6 tys nie jest to kwota kosmiczna, ale na dzien dzisiejszy nie mam nawet stalej pracy zeby moc wziac kredyt ;( moje zycie sie zawalilo

Gość konicziwa
to bylam ja autorka tylko ukruszona piatke mozna odbudowac za 200-300 zl to nie bylby problem u mnie jedyna mozliwosc to iplant,a to zdecydowanie drozsza zabawa i jak ja mam tak znalezc prace?

Gość gość
może poszukaj sponsora ;)

Gość konicziwa
no bez zeba napewno bede miec mase adoratorow;( i bez problemu znajde sponsora ha ha ha

Gość gość
Dolna piątka to nie tak źle, moja górna na szczęście nie rzuca się mocno w oczy :)

Gość gość
wiem, ze moglo trafic np na zeba trojke, ale ziewanie czy smianie sie pelna geba odpada;o