Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nalise

prosze o usuniecie

Polecane posty

Gość gość
poszłabym ale z kwiatami

Gość gość
ja bym im dosc dosadnie napisala co o takim czyms mysle9komentarz do wydarzenia) i a slub bym oczywscie nie poszla.

Gość gość
ja bym nie poszla dla mnie to brak szacunku ze strony twojego kuzyna :O zenada

Gość gośćdedrerdd
Oj przesada przesada. Kuzyn zle zrobil ale poczekaj jeszcze. Ja mialam podobnie tylko ze z innej strony. Ja o moim slubie kazdego poinformowalam na 9 miesiecy przed - poinformowalam telefonicznie bo mieszkam za granica (slub jest w polsce). Na 5 miesiecy przed obdzwonilam wszystkich mowiac ze ustalalilam godzine slubu i powiedzialam dokladni eo ktorej. Przy tej rozmowie wzielam tez wszystkich imiona i nazwiska osob towarzyszacych oraz ich adresy. Zaproszenia przyszly na 3 miesiace przed slubem - al enie mialam czasu ich powysylac bo liczyalam ze pojade do polski i wrecze je osobiscie. Nie dualo sie. Teraz jest 2 miesiace do moejgo slubu zadzwonilam do wszystkich i przeprosilam z enie zaprosze osobiscie a wysle zaproszenia. Wyslalam zaproszenia....do jednej kuzynki nie dotralo.....i ona si en amnie obrazila - ze ja ignoruje i ze nawet nie racze sie z nia skontaktowac!

Gość gość
ja był olala takiego kuzyna i nie poszla,zero szacunku i kultury a z ta kasa to już ogromna przesada....

Gość gość
nie poszłabym. No sorry na fb? Co to ma być? Nie pojdz, a potem zwyczajnie powiedz, ze zaproszenia nie dostalas a na fb, to jakas dziecinada. a jakbys nie miala konta na fb to co? smsem uroczyste zaproszenie?

Gość gość
Nawet bym się nie zastanawiała. W życiu bym nie poszła na taki ślub. Co to za rodzina, która na swój ślub zaprasza przez wydarzenie na facebook'u? Ja widzę, że w dzisiejszych czasach to niektórym się w d****h poprzewracało nie tylko w głowach.

Gość gośćg
Czyli zerżnęłaś tą historię z Onetu???!!! Było to chyba nawet w tym miesiącu. Tylko tam było jeszcze, że takowe zaproszenie otrzymałaś, na ślubie byłaś i nawet wyszłaś z kościoła, bo ksiądz ględził i na koniec wróciłaś. Na obiad nie poszłaś za to obsmarowałaś wszystko łącznie z PM!!!! Nawet sama ci odpisałam.Wstydź się jeżeli tak zżynasz. Jeżeli nie to kłamiesz tu, albo tam kłamałaś kłamczucho!!!!!!!!!!!!!!!!