Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróxbelek

USUNIECIE CIAZY przemyslcie to dobrze

Polecane posty

Hej dziewczyny ja kiedyś stosowałam środki z tej strony: www.girlinneed.com i bardzo mi to pomogło, kuracja się udała i mam juz wszystko za sobą. Byłam w strasznym potrzasku był to już 8 tydzień ale na szczęście wszystko poszło jak trzeba :) w razie czego udzielę informacji infoirmacji piszcie na maila

Gość gość
Joanno. 480 zł?? Za tabletki nie wiadomo skąd i czy oryginalne? Jak już brać, to tylko z Women on web.

Gość Eliza z Wrocławia
ja również polecam stronę girlinneed.com zaufałam im i wszystko się udało. byłam w 10 tygodniu. pan wysłał mi paczkę ze sprawdzeniem zawartości i nie odbierałam kota w worku

Gość gość
Sorrki ale na tej stronie częściowo was oszukają. Sprzedają tam zestaw 12+1 czyli niby jak piszą 1 tabletka ru486 i 12 tabletek cytotec i tu pies pogrzebany jest bo to "ru486" to jakieś placebo lub witamina gdyż taka tabletka jest ciężko a wręcz niemożliwa do kupienia bez recepty i zawsze jest oznaczona symbolem ru486 lub MF i nie da sie jej wyciąć z blistra ta by nie było jakiegokolwiek nadruku nawet jeśli wam napiszą że jest z Angli, bo to poprostu nieprawda. Następne tabletki 12 cytotec to prawdziwy misoprostol w czystej postaci, aczkolwiek cytotec to lek na wrzody. Czemu 12 ? Ano samym misopros... można wywołać poronienie stosując go w dawkach po 4 co 3-4godz, wszystko można znaleźć na stonach www min. safe2chose . Skuteczność "kuracji" to 70-90% im wcześniejszy tydzień tym lepiej, wraz z upływem czasu skuteczność sie obniża . Także strona ta w połowie was "oszukuje". Ocena należy do was

Gość malagosa
Dla kobiet które nie mają dziecka, jest to tylko jajo płodowe. One po prostu mało wiedzą. To jajo płodowe to małe dziecko, ukochane z tego powodu, że jest tylko i wyłącznie moje, lgnące do mamy i uspokajające się przytulone, potrzebujące jej, cichutko znoszące wszelkie bolesne zabiegi medyczne i ból związny z dojrzewaniem organizmu, nie wiedzące że ból nie jest czymś normalnym i co trzeba cierpliwie znosić. To jajo płodowe to mała istotka, zdana tylko na ciebie, wierząca ci bezgranicznie i zależna całkowicie od ciebie.

Gość gość
To Normalne ze sa wyrzuty i beda do konca, mozecie krzyczec tu do woli ale sumienia nie zakrzyczycie. Ta szpilka bedzie was coraz bardziej uciskac, bedziecie w kazdym dziecku widziec to swoje ktore zabilyscie ktoremu nie dsliscie prawa poznac swiata i jego piekna. Niestety sa potwory na tyn swiecie ktore morduja beda mordowac nienarodzonych. W chwili smierci to dziecko do ciebie przyjdzie"mamusiu" i bedzie twoim jednym wielkm wyrzutem

Gość gość
po co wyskrobać jajo płodowe w końcu to nie człowiek ? to po co tabletki kombinowanie skoro ciąża to nie ciąża od początku ?CO to za p/i/e/r/d/o/l/e/n/i/e ciąża jest od poczęcia idiotki ja nie wiem te co piszą płód , jajo nie człowiek to pewnie wykształcenie nie pełne podstawowe ;-) ciąża ma swoje etapy w 10 tygodniu to już maluch z bijącym serduszkiem , ale powiem tak jak ja słyszę co się teraz wyrabia z dziećmi bije , upokarza to ja jestem za niech suki bez instynktu sie skrobią zamiast skazywać dzieci na męki :-o

Gość Ania z Gliwic
Cześć tu Ania. tak jak obiecałam panu Mirkowi zostawiam po sobie ślad. jestem bardzo zadowolona, pan Mirek pomógł mi w 11 tygodniu. wszystko przebiegło pomyślnie. nie jest to takie straszne jak wcześniej się naczytałam zdecydowanie polecam strone www.girlinneed.com tam zawsze jest aktualny numer telefonu pozdrawiam

Gość gość
polecam strone girlinneed.com zamówiłem tam zestaw dla swojej dziewczyny i wszystko przyszło tak jak trzeba, udało się nam w 8 tygodniu

Gość gość
Brak człowieka w człowieku. Najbardziej niewinna istota, moje dziecko, ale usunę, bo mi przeszkadza. Nie było rozkładać nóg. A jak się nie umiało powstrzymać, to trzeba umieć ponosić odpowiedzialność.

Gość gość
Nie kupujcie z girlinneed to pieprzony oszust!!! Sprzeda wam cos co moze i wywoła krwawienie (przez jeden dzień), ciąza bedzie nadal trwac tyle ze spowoduje ryzyko uszodzenia plodu. oszukal mnie, wszystko tak sie skomplikowalo, ze gnojowi nie popuszcze!!

Gość gość
dziękuję, że piszesz o tej stronie girlinneed.com bo ja też trafiłam na złe opinie na temat tego Mirka i Natalii. Dziwne, że jeszcze nie siedzą w pierdlu. Podaj go do prokuratury,niech odpowie za zarabianiu na oszustwie. To są właśnie skutki zakazu aborcji bo ten co chce to i tak to zrobi - tylko w obecnej sytuacji ryzykując swoje życie i nabijając kabzę oszustom. Czyli polska hipokryzja pełną gębą. Ja zamówiłam tabletki z Women on Waves. Nie wiem kiedy dotrą a ja jestem juz w 8 tygodniu i 2 dni. Więc mam tylko 5 dni do rozpoczęcia 9 tygodnia. Pewnie nie zdążę i być może zdecyduję się na wyjazd do kliniki na Słowacji. Strasznie się boję. Boję się, że tylko uszkodzę płód, że będą jakieś komplikacje. Wiem, że zabrzmi to dziwnie ale kocham to dziecko, tylko nie mogę go urodzić w obecnej sytuacji bo nie mogę dać mu w obecnej sytuacji dobrego startu a marzę by moje dziecko / dzieci były najszczęśliwsze na świecie. Proszę mnie nie umoralniać, biję się z myślami od 3 tygodni i podjęłam ostateczną decyzję. Chyba najtrudniejszą w moim życiu. Nie wiem czy nie zwariuję.

Gość gość
kochana skoro je kochasz to pozwól mu życ-dajcie wam szanse- nie chcesz tej aborcji, robisz to bo masz dziwne wyobrazenia na temat kosztów wychowywania dzieci-owszem pieluchy kosztuja, ale ciuchy dostalam mnóstwo od pół obcychludzi, od znajomych, mleko masz wlasne-to nie est tak ze dziecko kosztuje nie wiadomo ile-owszem potrzeby sie zmieniala ale rozwiazania tez ja bylam załamana jak zaszlam w ciaze-pracowałam na pół etatu miałam 1000zł...mojego meza zwolniono...płakałam....ale to 9 miesiecy raptem! znaazłam szybko druga prace-tak hejtujcie mnie tutaj mam to gdzies- dostalam dwa razy wiekszy macierzynski, maz znalazł tez prace- dziecko mobilizuje do dzialania jezeli je na prawde kochasz to daj mu chociaz szanse se urodzic i oddac nie rozumiem jak mozesz mowic ze kochasz wlasne dziecko a zaraz pozniej piszesz , ze i tak je zabijesz-nie jestem moherem rozumiem, ze mozna nie kochac dziecka i je usunac-ale ty je kochasz!!!!!!!

Gość gość
gość 2016.03.31 czemu wszyscy się odnoszą do pieniędzy. poza pieniędzmi jest jeszcze duzo innych czynników a pieniądze to najmniej ważna sprawa.

Gość gość
zainteresowała mnie wypowiedz ze zazyłaś coś co wywołało krwawienie ale nie pomogło? znaczy co zażyłaś? było w blistrach czy luzem?

Gość gość
Ja straciłam 440 zł bo przelałam pieniądze-bo zależało mi na dyskrecji,a potem kazano mi zapłacić za pobraniem. Dwa razy zapłaciłam za coś,co ani razu nie pomogło. Pieniędzy i tak odzyskać nie mogę. I zgadzam się z poprzedniczkami,to działa,ale może w 70% i nie na wszystkie,ale posty negatywne na ich stronie są usuwane. Nie zauważylyście ze same pozytywne? To niemożliwe! Nie polecam. Mnie oszukali! girlinndeed to oszuści! A "dr" Mirek i "siostra" Natalia nr telefonu juz co drugi dzień zmieniają!

Gość gość
Gość z 21.04. Chętnie się z Tobą skontaktuje. Miałam dokładnie to samo i nie zamierzam tego tak zostawić.

Gość gość
ten swiat to jakas degregolada...piszecie o zabijaniu dziecka poczetego jak o usunieciu zatwardzenia i jeszcze sobie polecacie tabletki...kurcze w 8 tygodniu bije serce,braki z biologii sa zatrważające...nie umoralniam tylko tego pojąć nie mogę, skad biora sie tacy ludzie???abyscie s****wy glupie w piekle zdechly.

Gość gość
Zestawem z women można usunąć ciążę również powyżej 9 tc. Po to Wam womenki wysyłają do 9 tc , żebyście mogły się wyrobić do 12 tc. Ale i później też się udaje, przy zachowaniu odpowiedniego dawkowania. Ja sama usuwałam zestawem w 13 tc. Nie było żadnych problemów. Było to półtora roku temu, dużo mi pomogły informacje z forum maszwybor /./net

Gość gość
Chcialam napisać sprostowanie do posta o girlinndeed,który pisałam jakiś czas temu. Zaistniała pomyłka i zwykle nieporozumienie. Pieniądze zostały mi zwrócone, tak więc już nie będę poddawać w wątpliwość uczciwosci osób, o których pisałam. Profesjonalnie podchodzą do tematu,przesyłka szybka,kontakt bardzo dobry. Jeśli komuś zależy na czasie to polecam.

Gość gość
Jezu dziewczyny co wy robicie? Dlaczego zabijacie te biedne dzieci i jeszcze sobie polecacie różne sposoby.Przecież nikt nie każe wam ich wychowywać jest adopcja są inne rozwiązania. Macie w sobie istotę której bije serce proszę was zastanowcie się co wy do jasnej cholery robicie.Nigdy nie posadzalam siebie o to że będę miala tak radykalne poglądy nawet będąc w ciąży nie byłam typowa matka Polka po prostu wiedziałam że muszę urodzić i e mogłabym inaczej. Ale po porodzie przekonałam się jak wielką może być miłość do dziecka. Świat stanął w miejscu tej miłości nie da się opisać i z niczym porównać.I ta istota która tak kocham i bez której nie mogłabym żyć też była na początku jajem.Proszę was nie odbierajcie ani sobie ani tym dzieciom tej szansy.To że usunięcie ciąży jest zle nie ma nic wspólnego z grzechem ani z wiara a tylko z tym że robiac taka rzecz nawet nie zdajecie sobie sprawy co wy robicie, co zabieracie sobie i czego nic wam nie wynagrodzi.Opamiętajcie sie .

Gość gość
świat jest widzę pełny jakichś potworów... mordują własne dzieci, polecają ludzi którzy pomagają w tym mordowaniu, namawiają innych do mordowania, obrażają tych, którzy mówią, że nie akceptują mordowania ludzi ( niewinnych ludzi ). W normalnym codziennym życiu te potwory też nienawidzą innych ludzi, zdradzają, oszukują, niszczą życie innym ludziom.