Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

RODZICE

Polecane posty

Gość gość1234

Cześć. Mam 15 lat. Mama ( tata jest zagranicą ) nie pozwala mi na większość rzeczy( np. spotkania z kolegami ), przez co zaczęłam uciekać ze szkoły żeby się spotykać :/ . Powiedziałam jej o wszystkim i od tej pory uważa że ćpam albo coś piję, ponieważ zawsze jak przychodzę śpię. Śpię dlatego że często boli mnie głowa, czuje się zmęczona, ospała, oraz nie mam apetytu a nawet zdarza mi się zapominać o czym rozmawiałam :O. Bez wahania powiedziałam jej o wszystkim ale ta stwierdziła że musi porobić mi różne badania ( ale do tej pory nic ). Często chodziłam na imprezy z których wracałam ok. 3 rano przez co spałam do południa co wiąże się z następnymi problemami że " niby" piłam -_- . Znielubiłam rozmowy z nią a także z moją starszą siostrą ponieważ wynika z tego zawsze awantura. Zamknęłam się w sobie nawet przyjaciółce nic nie mówię :(. Wiem że wiele błędów popełniłam o których ona wie ( np. paliłam, piłam ) ale to było za czasów dawnych znajomych z którymi nie utrzymuje kontaktu. Teraz zakolegowałam się z normalnymi osobami ale ta oczywiście myśli że są tacy sami jak poprzednie znajomości. Nie wiem jak ją mogę przekonać że się zmieniłam na dobre :/ a także nie wiem jak mam z nią rozmawiać nawet jeśli nie mam ochoty.

Picie to jest jest błąd...

Oddałabym wiele za tych znajomych z którymi podobno piłaś

Normalnymi osobami? Xd

Picie to normalna rzecz

Sama skończyłam 13 lat i czasem na imprezach popijam.
Ale nie tyle żeby sobie niechcący zrobić dziecko.