Gość gość1234 Napisano Czerwiec 26, 2014 Cześć. Mam 15 lat. Mama ( tata jest zagranicą ) nie pozwala mi na większość rzeczy( np. spotkania z kolegami ), przez co zaczęłam uciekać ze szkoły żeby się spotykać :/ . Powiedziałam jej o wszystkim i od tej pory uważa że ćpam albo coś piję, ponieważ zawsze jak przychodzę śpię. Śpię dlatego że często boli mnie głowa, czuje się zmęczona, ospała, oraz nie mam apetytu a nawet zdarza mi się zapominać o czym rozmawiałam :O. Bez wahania powiedziałam jej o wszystkim ale ta stwierdziła że musi porobić mi różne badania ( ale do tej pory nic ). Często chodziłam na imprezy z których wracałam ok. 3 rano przez co spałam do południa co wiąże się z następnymi problemami że " niby" piłam -_- . Znielubiłam rozmowy z nią a także z moją starszą siostrą ponieważ wynika z tego zawsze awantura. Zamknęłam się w sobie nawet przyjaciółce nic nie mówię :(. Wiem że wiele błędów popełniłam o których ona wie ( np. paliłam, piłam ) ale to było za czasów dawnych znajomych z którymi nie utrzymuje kontaktu. Teraz zakolegowałam się z normalnymi osobami ale ta oczywiście myśli że są tacy sami jak poprzednie znajomości. Nie wiem jak ją mogę przekonać że się zmieniłam na dobre :/ a także nie wiem jak mam z nią rozmawiać nawet jeśli nie mam ochoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula21 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 Picie to jest jest błąd... Oddałabym wiele za tych znajomych z którymi podobno piłaś Normalnymi osobami? Xd Picie to normalna rzecz Sama skończyłam 13 lat i czasem na imprezach popijam. Ale nie tyle żeby sobie niechcący zrobić dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach