Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byly chce do mnie wrocic a ja nic do niego nie czuje juz

Polecane posty

Gość gość

kiedys go kochalam, bylam slepo zapatrzona, a on mnie olewal, klamal, mial mnie za nie wiem kogo... w koncu sie rozstalismy, bo mialam tego dosc, odzylam po rozstaniu, lepiej wygladam, zakochalam sie, poznalam mnostwo wspanialych ludzi, stalam sie bardziej otwarta, wesola. Nagle pojawia sie on i chce wrocic do mnie. Twierdzi,ze zaluje tego jaki byl i zmienil sie. Nie docenial mnie, ale juz dojrzal. W dodatku na spotkaniu ciagle sie na mnie gapil. Az zle sie z tym czulam. Mowil " zapomnialem juz jaka jestes ladna". Chodzil wpatrzony we mnie, taki potulny. Zupelnie nie ten chlopak z ktorym sie rozstawalam. Namacil mi w glowie. Role sie odwrocily. Teraz ja nic nie czuje, a on za mna lata... A wczesniej to ja latalam, kochalam, a on nie liczyl sie ze mna. Boje sie wchodzic 2 razy do tej samej rzeki, ale moze warto ryzykowac? Ten w ktorym jestem zakochana nie chce ze mna byc.

Gość gość
Nie nie warto, bo tylko skrzywdzisz chłopaka i tak to się na pewno skończy :P

Gość gość
spróbuj, wróci ze zdwojona siłą

Gość gość
ale co wróci ze zdwojoną siłą? czy umiecie cztać? nie chce mu robić krzywdy, tylko nie wiem czy mogę mu ufać (kiedys mni zdradzil emocjonalnie)

Gość gość
zawsze należy dac druga szansę, zobaczysz że go pokochasz jeszcze bardziej ...rozumiesz ?

Gość gość
jak kochasz to wroc

Gość gość
ale on robił mnie w konia praktycznie cały czas jak byliśmy razem, oszukiwał mnie nawet w sprawach w których nie musiał...dlaczego nie kochał mnie wtedy?

Gość gość
idealni są w niebie kochał Cie ,to pewnie zpremedytacją nie krzywdził, tylko nieświadomie, gdyby Ciebie nie kochał to nie byłoby w jeog oczach Twojego uwielbienia,.Ty masz problem sama z sobą , wal do psychiatry , dla mnie to ty jesteś kretynką ,skad ty jesteś dzwiwucho, tak dziwaczna. To ks gwałca dzieci i wmawiają ze tego nie robią, a czynią to świadomie, wiec czego chcesz od twojego chłopa.? Znajdz moze nieskazitelną duszę

Gość gość
Nie wracaj, to się źle skończy.

Gość gość
Bo to palant