Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z żoną

Polecane posty

Gość gość

Jest to dość skomplikowane. Moja żona jest bardzo zazdrosna, wręcz nie toleruje żadnych kobiet, które za bardzo się zbliżą do mnie. Gdy idziemy na zakupy i idzie jakaś fajna laska, zauważyłem, że moja żona się za nią ogląda. Gdy pytam czemu się ogląda to mówi, że patrzy jak się ktoś ubiera bo kobiety takie są. Powiedziała, że ma swoje marzenia na temat seksu, ale nie powie mi jakie, jakieś tylko drobne zdradza, ale widać, że jest coś jeszcze. Kiedyś zaczął się temat trójkąta z kobietą. Ja się nie chciałem zgodzić, później mówiłem, że się zastanowię. Gdy mi to mówiła, aż lekko nogi rozwarła, ale gdy się tylko zgodziłem to była wielka kłótnia. Kupiliśmy wibrator, ale ona nie chce go używać bo ma mnie, no ok, ale po co się zgodziła, żeby go kupić. Ma koleżankę która jest lesbijką i jej to jakiś czas temu powiedziała, że spotykała się z inną kobieta i było fajnie. Mi to żona przekazała. Po co? Nie wiem co mam zrobić, gdy znów zaproponuje trójkąt. Była kiedyś zdradzona i związek się zakończył, może boi się, że to się powtórzy i boi się puścić wodze fantazji. W kwestii zazdrości to jest aż przesada. Mówię wam. Mam przerąbane na maska. Jak mam sprawdzić czy jest mi wierna, czy nie chce tego trójkąta i w ogóle jak z nią postępować. Znam ją już kupę lat. Ostatnio próbowaliśmy seksu analnego i to była wręcz parodia. Złapała mojego penisa i jeździła nim po cipce i pupie. Później zacząłem posuwać biodrami to jak "wpadł" do cipki to wyciągała, a jak trafił na pupę to tam przytrzymywała. W sumie to kawałek zanurzyłem, była cholernie podniecona, przeżyła mocny orgazm, a po wszystkim miała do mnie pretensje, że mi ona nie wystarcza i szukam innych doznań, że ją to boli i co będzie później itd... Panie i Panowie proszę was o radę. Niby ją znam, ale wiem tylko tyle, że coś na rzeczy leży, ale co. Może ktoś z was tak miał.

Gość gość
Mi to wygląda na jakieś problemy psychiczne...Serio...

Gość gość
Jakieś? Możesz to rozwinąć i jak temu zaradzić

Dla sprawdzenia wierności żony proponuję zamontować na kompie KeyLoggera, wszystkiego się dowiesz o niej, hasła loginy, rozmowy, odwiedzane strony. Jeśli chodzi o jej dziwaczne zachowania to z doświadczenia od razu mówię, daj sobie spokój bo będzie gorzej. Małżeństwo niech sobie trwa a ty znajdź kogoś na boku bo i nie poruchasz sobie żony dobrze i za każdym razem będziesz miał wkurwa.