Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariczka_123

odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość mariczka_123

Witam. przez ok póltora miesiąca brałam antykoncepcje, tabletki lesiplus i odstawiłam je ponieważ nie wiem z jakich przyczyn ale boli mnie lewa pierś, wydaje mi się jakby coś w środku napuchło. nie wiem co to może być, przestraszyłam sie że to może być od tabletek. za tydzień mam usg. odstawiłam tabletki w poniedziałek a dziś jest piątek i dostałam okresu o 14 dni za wcześnie . czy to normalne ? miałyście podobnie ?

Gość gość
a tabletki w którym momencie cyklu odstawiłaś?

Gość gość
jeżeli odstawiłaś anty w połowie cyklu to nie dziw się że krwawienie pojawiło się wcześniej.

Gość mariczka_123
odstawiłam w polowie cyklu właśnie. sory za takie pytania ale pierwszy raz biorę antykoncepcję i na prawdę nie wiedziałam dlaczego pojawiło się krwawienie. strasznie bolała mnie lewa pierś, wydawało mi się że to od proszków. teraz jak nie biore ich te 3 dni dalej boli , nie wiem czy dobrze zrobiłam że je odstawiłam .

Gość gość
Z ulotki: "Możliwe skutki uboczne: Często: wahania nastroju, bóle głowy, nudności, ból piersi, zaburzenia miesiączkowania, takie jak nieregularne miesiączki, brak miesiączki. Niezbyt często: depresja, nerwowość, senność, zawroty głowy, migrena, żylaki, wysokie ciśnienie krwi, ból brzucha, wymioty, niestrawność, gazy jelitowe, zapalenie żołądka, biegunka, trądzik, świąd, wysypka, ból, na przykład ból pleców, kończyn, bolesne skurcze mięśni, grzybica pochwy, ból okolicy miednicy, powiększenie piersi, łagodne guzki piersi," Jak widzisz to może być skutek uboczny anty. Ale masz oczywiście rację że chcesz to sprawdzić. Teraz nie ma co się zastanawiać czy dobrze zrobiłaś.