Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia , uczelnia pomocy

Polecane posty

Gość gość

WUM chcialabym tam studiowac dietetykę ale tam pisze o jakichś egzaminach wstępnych nie wiem czy dotyczy przyszlych studentów którzy aplikują po raz pierwszy czy tych którzy starają sie na studia II stopnia........czy wystarczy ze zapisze sieinterentowo i zapłacę opłatę rekrutacyjną bez tych egzaminów. ? Tu macie link http:/ /rekrutacja-info.wum.edu.pl/sites/rekrutacja-info.wum.edu.pl/files/harmonogram_stacjonarne_dietetyka_i_stop._14.pdf a i jeszcze jedno pytanie czy jeśli przedmiot dodatkowy zdalam na 27 % i jest on wymagane na dany kierunek to mam za niego 0 pkt?bo na stronie UWM piszeże jeśli przemdiot jest ponizej 3-0% to kandydat dostaje za niego o pkt ? Bardzo prosze o szybką odpowiedz

Gość gość
moim zdaniem to są egzaminy wstępne na studia stacjonarne I stopnia kierunek Dietetyka . Po co ktoś miałby podawać dane dla innych studiów? Ty chcesz się dostać na podstawie wyników z matury wiec wybierasz kier. i wnosisz opłatę.

Gość gość
daj linka do kryteriów bo z twoich linków działa mi tylko ten z harmonogramem rekrutacji.

Gość gość
aaa to juz wiem czyli ja mam tylko sie zarejestrowac i wniesc oplatę rekrytacyjną ..dzięki!

Gość gość
tylko jak to jets z tym wynikiem ponizej 30% bo moze to tylko na tym UWM jest,dzwonilam do nich babka potwierdzila.......a na Warszawskim tak nie ma,bo nie pisze nigdzie ..

Gość gość
skoro tak jest to mając wynik poniżej 30% masz 0 punktów za ten przedmiot.

Gość gość
ale tylko na stronie UWM tak pisało a na stornach innych uczelni nie znalazlam takiej informacji...dlatego nie wiem czy warszawski uniwersytte medyczny tez przyznaje o pkt za wymagane przedmiot ponizej 30 %..

Gość gość
A jakie są punkty za pozostałe wartości procentowe?