Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzenie bez stanika

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie chodzić bez stanika? Zdarza wam sie tak chodzić?

Gość gość
Mam sąsiadkę która chodzi bez i ma cudownie duże cycochy. Pożeram ją wzrokiem.

Gość gość
po domu czesto chodze , ale do wyjscia to nigdy

Gość gość
Może sie odważysz bez wyjść?

Gość redlips00
Nie chodze bez stanika,jestem szupla i mam naprawde duży biust.faceci sie w niego wgapiaja i komentuja gdy jestem normalnie ubrana...nie wyobrazam sobie co by było gdybym zdjela biustonosz...

Gość gość
Jakbys zdjeła to pewnie by Ci opadły i bys wygladała nie estetycznie.A jaki masz rozmiar?

Gość ania_sam
Bez stanika, jak jestem swobodna i w miejscu, w którym nie wprowadza mnie to w zakłopotanie to tak. Dom, ogród, spacer po lesie. Mimo iż nie mam dużego biustu, uważam brak stanika za zbyt rzucający się w oczy. Poza tym, IMHO kobieta dbająca o swoje ciało nie powinna za wiele czasu spędzać bez biustonosza. Ale... W brak majtek w niczym nie przeszkadza. Ani nie brzydnie od tego pupa, ani ich brak nie jest rzucający się w oczy. To jest tylko moja maleńka tajemnica :-) . więc skoro pytasz, tak lubię bez stanika, ale częściej nie ubnieram majtek.

Gość gość
Myślę,że jak dziewczyna ma zgrabny biust i jędrny to może śmiało chodzić, ale kiedyś widziałam kobietę, która nie miała biustonosza i piersi jej wisiały prawie do kolan, okropny widok!!!

Gość redlips00
Oj zdziwilbys się,nie opadły by wcale,pomimo ze sa w 100 % naturalne.75F

Gość gość
Opadly by na na bank.Chyba ze nie masz wcale takich duzych.Po jakims czasie by ci napewno opadły.

Gość redlips00
Znawco ..wiesz lepiej....przecież

Gość gość
To chodz bez stanika przez kilka tygodni zobaczysz jakie beda efekty.

Gość gość
Od kiedy to natura dała kobiecie stanik.Można tylko przycisnąć cycki aby nie skakały a poco ich podpierać.Tak działa bikini.

Gość gość
Od dawna chodze czesto bez bo mi tak dużo wygodniej.

Gość Gosia

Zawsze w ciepłe dni chodzę bez Stanika, lubię gdy faceci pozeraja wzrokiem mi piersi, mam nie małe, do tego zakładam spodenki bardzo skąpe bywa że bez majtusi i tak czuję się najlepiej

Gość Gosia

Zawsze w ciepłe dni chodzę bez Stanika, lubię gdy faceci pozeraja wzrokiem mi piersi, mam nie małe, do tego zakładam spodenki bardzo skąpe bywa że bez majtusi i tak czuję się najlepiej

Gość gość

mam małe piersi, ale partner twierdzi że są kształtne i wesołe, kobilizuje mnie żebym jak najczęściej nie zakładała stanika. Na spacery i wyjścia poza pracą w zasadzie obowiązkowo bez. polubiłam i czuję się swobodnie z widocznie kołyszącymi się piersiami.

Gość Gość2019

Gdy wracam z pracy do domu to pierwsze co to juz w drzwiach zdejmuje stanik. Mam średniej wielkości piersi ale lubie uczucie gdy nie są niczym scisniete. Gdy jestem w domu juz bez stanika i zdazy mi sie, ze musze wyskoczyc do sklepu to nie zakladam go nawet. Po pracy trzeba sie czuc przede wszystkim swodobnie. A brak stanika w niczym mnie nie krepuje. Aczkolwiek mialam ostatnio sytuacje ze po powrocie do domu zorientowalam sie ze musze kupic pare rzeczy i wyskoczylam do sklepu w bialej bokserce i bez staniczka i zaczal padac deszcz.. Mina przechodzacych ludzi bezcenna, moje piersi idealnie sie odbijaly przez bluzke, a nawet mialam wrazenie ze je po prostu widac bo bluzka sie do nich przykleila.

Czy jest tu wiecej Pan ktore lubia chodzic bez stanika.?!

Gość ggoooooooooooosc
  Dnia 10.06.2019 o 22:17, Gość Gość2019 napisał:

Gdy wracam z pracy do domu to pierwsze co to juz w drzwiach zdejmuje stanik. Mam średniej wielkości piersi ale lubie uczucie gdy nie są niczym scisniete. Gdy jestem w domu juz bez stanika i zdazy mi sie, ze musze wyskoczyc do sklepu to nie zakladam go nawet. Po pracy trzeba sie czuc przede wszystkim swodobnie. A brak stanika w niczym mnie nie krepuje. Aczkolwiek mialam ostatnio sytuacje ze po powrocie do domu zorientowalam sie ze musze kupic pare rzeczy i wyskoczylam do sklepu w bialej bokserce i bez staniczka i zaczal padac deszcz.. Mina przechodzacych ludzi bezcenna, moje piersi idealnie sie odbijaly przez bluzke, a nawet mialam wrazenie ze je po prostu widac bo bluzka sie do nich przykleila.

Czy jest tu wiecej Pan ktore lubia chodzic bez stanika.?!

a w pracy nie możesz bez?:)