Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie samotną matką jest teraz modne...

Polecane posty

Gość gość
Szkoda tylko tych dzieci bo przez glupote, bezmyslnosc lub egoizm matek nie poznaja milosci ojcowskiej.

Gość gość
Chyba właśnie przez egoizm "tatusiów" jej nie poznają :O O wiele częściej to facet zostawia kobietę z dzieckiem niż odwrotnie.

Gość gość
''nie poznaja milosci ojcowskiej'' xxx i bardzo dobrze, bo od ojców moga sie tylko nauczyc lezenia przed telewizorem, chlania piwska, stania pod żabką, bicia niewinnych ludzi na stadionach, uwielbienia dla szmat z p****li i innych zboczen znam kilka samotnych matek, ktorych dzieci są juz prawie dorosle i nie ma tam patologii, nie to co w pełnych rodzinach, zboczenia i dewiacje Moja sasiadka wychowuje sama trzech synow, najstarszy z nich studiuje dwa kierunki prawo i anglistyke, mlodszy w liceum Gdyby ojcowie chcieli przekazac ''milosc'' dzieciom to by z nimi byli, byli ojcami a kim są ? śmieciami alkoholikami, nierobami, zboczencami, szmaciarzami kobiety wreszcie przejrzaly na oczy i same sobie potrafią radzic bez fiuta i degenerata :D

Gość gość
Często w tym wina kobiet,bo wybierają sobie takich buców, dresów osiedlowych a potem się dziwią,że tatuś nieodpowiedzialny ....

Gość gość
"Chyba właśnie przez egoizm "tatusiów" jej nie poznają pechowiec.gif O wiele częściej to facet zostawia kobietę z dzieckiem niż odwrotnie" x Gdyby kobieta wybierała partnera rozsądkiem a nie chcicą, to nie byłaby samotną matką... proste! Normalny facet nie dopuści do niechcianej ciąży, a jak jego kobieta zajdzie, to przy niej pozostanie.

Gość gość
gość dziś Często w tym wina kobiet,bo wybierają sobie takich buców, dresów osiedlowych a potem się dziwią,że tatuś nieodpowiedzialny .... " x nieszczesny koniotrzep znow w swoim zywiole💤

Gość gość
ale co to? rozpowszechnianie że tak jest lepiej? tylko przepraszam jak ktos z idiota ma dzieci to niech uważa bo raz: po co dawać seksualnie wykorzystywac się idiocie a ż tyle razy by mieć z nim dziecko lub kila dzieci ? dwa: to że kilka przypadków pozytywnych ALE geny od nieciekawych typow mogą byc różne. ja niestety znam samotne matki z dziecmi które jota w jotę wdały sie w ojca i to jes t dramat,powielają to samo co robił ojciec

Gość gość
co ja pisze? aż tyle razy? nawet jeden stosunke z typem spod ciemnej giwady jest wstretny a jak ktoś oczu nie ma przed pojściem do łozka i poczęciem dziecka to po częsci jego / jej wina

Gość gość
kilka dzieci" o bosche :o

Gość gość
Często w tym wina kobiet,bo wybierają sobie takich buców, dresów osiedlowych a potem się dziwią,że tatuś nieodpowiedzialny ... podpisuje sie pod tymi,niestety prawda albo widzą ze kasanowa oczka latają za innymi ale i tak z nim siedzą i dązą do ślubu a potem wielkie zdziwo że w końcu przeszedł od gestów do czynow i zdradził

Gość gość
Po co zachodzic w ciaze z kims kto nie nadaje sie do zwiazku i opieki nad dzieckiem ? Czysta glupota i jeszcze te nieprzewidywalne geny

Gość gość
Święta prawda że w 90% kobiety same są sobie winne, byłem w związku z dziewczyną która już po pół roku chciała się bzykać bez zabezpieczenia (na szczęście się nie zgadzałem, bo uważałem że to za wcześnie) i mówiła ze jak zaciąży to nic się nie stanie, bo i tak się kochamy i co? Po 2 latach miłość jej przeszła i znalazła sobie innego, faceta już nie ma, a na pamiątkę dostała dziecko i teraz płacze jacy to faceci są podli :)

Gość gość
Doskonale wiemy ze wszyscy faceci sa tacy sami.Sama wychowuje dzieci...najstarszy syn studiuje..dzieci dobrze sie uczą pomimo ze je sama wychowuje.Moja siostra mężatka , czyli dwoje rodziców a dzieci nie skończyły zadnej szkoły. Skacza rok w rok na inne kierunki.Sa agresywne i niedobre.Tak ze mi jakiś dupek nie byl potrzeby.

Gość gość
Nie wiem co gorsze, fakt że wyszło się za dupka, czy fakt że było się z dupkiem i zaszło się z nim w ciążę, bo to nie za dobrze o tobie świadczy :P A gdybyś od razu wzięła sobie normalnego, rozsądnego faceta nie byłoby problemu.

Gość gość
Ale glupota nie wszyscy sa tacy sami bo i baby sa wstretne.Znam ojcow co tak kochaja dzieci ze szok a niektorzy to egoisci ale takie matki wstretne tez sa.Ja znam ojcow c opiekuja sie z miloscia nawet niepelnosprawnymi dziecmi a matki maja je gdzies.

Gość gość
""Doskonale wiemy ze wszyscy faceci sa tacy sami.Sama wychowuje dzieci"" -doskonale wiemy,ze masz problem i caly swiat widzisz w czarnych barwach bo jak przyznac,ze inni maja lepiej i jest normalnie?niesprawiedliwie i podlo bys sie czula,wiec lepiej klamac

Gość gość
-mamusiu... a kim był mój tatuś? - a takim jednym dupkiem, któremu popuściłam szpary kochanie. Nie no, super po prostu... nic dziwnego że spora część facetów woli zachowywać się jak skur...., bo kobiety tego pokroju nie zasługują na nic więcej. Na szczęscie ja w takich nie gustuję :)

Gość gość
weeken się powoli zaczyna więc zapchaj szpary - samotne mamuśki zaczynają pluć jadem na małżeństwa :D:D:D

Gość gość
Kobiety zawsze beda mowily ze faceci to dupki bo inaczej musialy by same przed spba przyznac sie ze popelnily blad i nie sa idealne :p za mlodu mowia ze mlodzi chlopacy bez dziewczyny to cioty a pozniej ze wolni faceci bez kobiety to ruchacze. A prawda jest ze to ci sami co w mlodosci byli nazywani przez nie ciotami. Wszystko po to by pozostac idealna i nieomylna.

Gość niedorobiony
hehehe, skończy wam się to niedługo. Jesteście z tego takie zadowolone że jesteście samotnymi ma tkami bo kasy wam nie brakuje. hehehe. Po pierwsze: Dostajecie alimenty. Po drugie: Dostajecie zapomogę za to że jesteście matkami samotnie wychowującymi dziecko. Po trzecie: Większość samotnych matek żyje z jakimś facetem na kocią łapę i od niego bierze pieniądze. Po czwarte: Dorabiacie gdzieś na boku lub na czarno (jeżeli nie jesteście leniwe). I w sumie wychodzi na to że macie cztery dochody hahaha... Nic więc dziwnego że bycie samotną matką jest modne, bo ma się kasę cały czas i przy okazji można zmienić partnera jak się znudzi, lub po prostu wymienić go na innego (ciekawszego, bogatszego, przystojniejszego) itd. itp. Zatkało kakao? Więc nie pierdzielcie mi tu że facet z którym miało się dziecko był: nieudacznikiem, głąbem, dresiarzem etcetera.... Tak jest dla was wygodniej, ale gdy Rząd i Fiskus zacznie nad tym się zastanawiac że ciągniecie z każdej strony, i naciągacie państwo na koszta, szybko wam się to ukróci i będziecie błagać facetów tylko o to by zalegalizowali wasz związek hahaha,,, hhheheehehehe. Już myślą nad tym. Nic nie trwa wiecznie, żadna sielanka, bo to co wyprawiają samotne matki przechodzi zwykłe pojęcie. A Rząd choćbym niewiem jak był nieudolny, niepozwoli się okradać i to z czterech stron. Hahahahahahaaa....

Gość gość
no właśnie przecież prawie każda matka z dzieckiem nie jest samotna bo ma jakiegoś faceta nie legalizuje z nim związku bo najczesnciej oboje nie są pewni czy tego chcą zdarza się ze wiele razy zmienia facetów i dziecko co chwile ma nowego wujka który probuje tatusiowac potem dziecko pomoczone po nocach bo obcy facet nagle wchodzi w ich relacje i jeszcze wydaje rozkazny nakazy zakazy potem się przyzewyczaja a potem facet zabiera manatki bo związek się rozapda i znowu dziecko zdezorientowane. albo zazdrosne o matke jak spotka sie z nowym facetem na seks

Gość gość
jakich wybieracie tak macie I dobrze, ze takiej samotnej zdziry nikt nie chce bo wiadomo ze szuka dla kasy I bedzie puszczala sie. Kto by chcial zyc z takim dnem moralnym. Nie wiazcie sie nigdy z samotnymi mamuskami, bo bedziecie robic za frajera na nieswoje I bedziecie zdradzani na 100% Poczytajcie sobie topik "tajemnice do grobowej deski" kobiety to dno moralne.

Gość niedorobiony
Jakoś nagle umilkły samotne matki, bo wiedzą że tu jest problem a nie w wyborze faceta.

Gość gość
Jestem samotną matką od 10 lat, i przez 10 lat z nikim nie byłam i nie zamierzam być. Utrzymuję się tylko z alimentów,nie ma żadnych dodatkowych zapomóg dla samotnych matek chciałam cię poinformować i nie pracuję bo z kim dziecko zostawię jak będe w pracy. Musze poczekać jeszcze trochę aż podrośnie a na razie to jestem na łasce państwa bo szanowny tatuś nie płaci alimentów. Nie osądzajcie pochopnie. Mój eks zainteresował się dzieckiem po 8 latach jak go o alimenty podałam,a tak to udawał że to nie jego. Mam w*********,n,e na facetów.

Gość gość
10 lat siedziesz z dzieckiem? prziecież są przedszkola dla samotnych jest pierwszeństwo .dziecko chodzi już do 3 lub 4 klasy gdzie ty go sama nie mozesz zostawić? chodi przeciez do szkoły majac 7 lat siedziałam sama w domu a w dzisiejszych czasACH S ą świetlice dla dzieci klas 1-3 to z czego ty zamierzasz w przyszlości życ? i dziecko też takie bezradne wychowasz? są prace domowe lub na pol etatu . cokolwiek!!

Gość gość
ile podrośnie 10 lertnie dziecko nie moze usiedzieć 3 godziny samo w domu ? porażka. odprowadzasz je moze jeszcze za rączke do szkoły ???