Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie samotną matką jest teraz modne...

Polecane posty

Gość gość
hahaha jasne, wina matki :D i co jeszcze? taaa bo każda jest jasnowidzem... nie zawsze da się przewidzieć jakim ktoś będzie ojcem. a wpadki chodzą po ludziach (nie każda może brać tabletki) i rozumiem że "tatuś" mający w doopie dziecko i nawet nie łożący na nie to jest niewinny? wybielajcie się dalej, frajerzy jakby każda matka była taka jak ci "tatusiowie" to domy dziecka pękałyby w szwach

Gość gość
Córka za niedługo skończy 9 lat Nie mogę jej samej puszczać do szkoły bo droga jest przez *****iwą ulicę a ona nie zawsze się ogląda mimo że wiele razy ją uczyłam no i jest trochę daleko ta szkoła Chciałam ją sprawdzić zostawiając samą w domu czy otworzy obcym i bez problemu otwiera mimo że też jej haje robiłam o to Jest naiwna i boje się że coś jej się może stać dlatego ją jeszcze prowadzam jak 95% rodziców reszty dzieci w klasie U mnie w mieście jak gdzies jest praca to przeważnie na 2 lub 3 zmiany i nie myślcie sobie że któryś pracodawca poszedłby mi na ręke,obudźcie się bo nie żyjemy w bajce

Gość akinoM2606
nie wszyscy faceci sa tacy sami ! nie kazdy dres z osiedla jest taki sam ! dresy czesciej wiedza co to milosc dozgonna niz ulozony katolik ! ten z tatuazem okazuje sie lepszy niz ten co daje na msze ! ludzie ! nie kazda kobieta co jest sama z dzieckiem jest szmata co sie puscila i leci na kase ! kto tu sie wgl wypowiada i po co ?! zauwazmy ze sa rozne typy ludzi, nie dla kazdej jest zarezerwowany ulozony facet ! a i ulozony potem moze okazac sie skurwielem lub kobieta pi*da! nie kazdy facet jest zlym tatusiem ! czasem zwyczajnie ludzie sie nie dogaduja...hello !

Gość akinoM2606
!!!

Gość gość
to nie moda tylko glupota

Gość gość
sytuacja bycia samotną matka zazwyczaj rodzi się z jakiegos powodu. Nikt nie poszedl zrobic sobie dziecka od tak zeby byc samemu. W moim przypadku jestem samotna z wyboru bo partner nie dojrzal do bycia partnerem, moze i ojcem, chociaż jest dobrym ojcem !