Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexiel11

miał wrócić,a zostawił mnie dla innej, ja go nadal tak bardzo kocham

Polecane posty

Gość Alexiel11

Byliśmy razem 4 lata, pojechał na miesiąc na wyprawę za granicę autostopem, na tydzień przed powrotem poznał dziewczynę i mnie rzucił. W grudniu biorą ślub. Tyle wspomnień, przeżyć, tak mi go brakuje

Gość gość
No nic nie poradzisz.

Gość gość
Masakra powaliło go kobiety nawet nie zna masakra ale ja tez tak zrobi.

Gość Alexiel11
Na dod. dochodzi bariera jezykowa i religijna... A jeszcze dzień przed jej poznaniem pisał i dzwonił do mnie,ze tak tęskni :(

Gość gość
szybki ślub- szybki rozwód. ja już mam pierwszą falę byłych, którzy to mnie rzucili dla innych a teraz pomalutku ich związki się rozpadają, niektórzy nawet dzwonią do mnie;p tylko, że ja już mam innego;p pierdziel go!

Gość Alexiel11
Chciałabym już nie myśleć i nie czuć ale to tak cholernie boli :/ Jak można tak szybko o kimś zapomnieć

Gość gość
Wiem przez co przechodzisz bo dopiero co przechodzilam przez to samo. Banalne to co napisze, ale czas leczy rany. Uklada sie wszystko w glowie i inaczej patrzy na cala sytuacje. Co natomiast nie pomaga... Ja rozpaczliwie chcialam wiedziec DLACZEGO, co sie stalo, co ja zrobilam, co mu nie pasowalo, co ma ona i tak dalej. Z perspektywy powiem Ci ze nie dostaniesz odpowiedzi, ktora Ci pomoze. Beda setki, tysiace slow, pytania, wyjasnienia i to nic nie da. Byc moze czasem uslyszysz co co Ci da nadzieje, co troche ukoi bol ale na dluzsza mete tylko poglebiasz swoje cierpienie. Jesli potrafisz, zerwij z nim kontakt. Szybciej dojdziesz do siebie. Nie pomaga tez udawanie ze mozecie sie po tym przyjaznic. Tak zwane pokazywanie klasy. Zostalas skrzywdzona. Masz prawo cierpiec. Nie musisz sie przyjaznic z kims kto Cie tak zranil. Faceci lubia w ten sposob uspokajac swoje sumienie. To jak on sie czuje z tym co zrobil, jego sprawa.

Gość Alexiel11
On zerwał kontakt zaraz po powrocie. Całkowicie. Jakbym nigdy nie istniała. To straszne.

Gość gość
Nie. To lepiej. Lepiej dla Ciebie. Wiem co teraz myslisz :"nic dla niego nie znaczylam, jak mogl mnie tak potraktowac po tym wszystkim co nas laczylo itd" To nie wazne. Uwierz mi. Tylko sie zaglebiasz w swoim bólu. Nie wazne juz co on mysli, co czuje, jakie ma motywy postepowania. Zajmi sie soba i nie marnuj wiecej czasu niz to konieczne na kogos kto w ciagu tygodnia zapomnial o Was.