Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na ślub. Pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie proszę. Jutro idziemy na ślub kościelny do kolezanki. Sprawa jest taka, że dostaliśmy zawiadomienie, nie jesteśmy zaproszeni na wesele, ale umówieni jesteśmy na pojutrze na grilla. I teraz tak, oni nie mieszkają w moim mieście, gdzie będzie ślub i teraz nie wiem czy kupować coś, nie chcę iść z gołymi rękami, kwiatów nie chcę kupować nie wezmą ich, zwiędną i bez sensu, czy jakąs drobnostkę osobistą jeśli tak to jaką? Może jakieś śmieszne, milutkie kubki do kawy dla niej i dla niego.

Gość gość
Ja bym się ucieszyła z kubków ale ja po prostu lubie kubki... może wino kupisz?

Gość gość
Coś do domku wspólnego nowego jak najbardziej w tym wypadku wysztko pasuje praktycznie głupia pościel będzie super - kubeczki jakieś wyjątkowe ale nie takie za 5 zł ;p albo filiżanki

Gość gość
o dzięki za odpowiedź, no własnie nie takie za 5 zł, ale jakieś takie fajne, śmieszne trochę kubki do kawy czy herbaty, takie 2 sztuki, że każdy z nich będzie miał swój kubek, zapakuję jakoś fajnie i to będzie lepsze niz kwiaty a co myślicie na temat kuponów totolotka? kiedyś to było modne dawanie kuponów, ale lipa będzie jak nic nie trafią :/

Gość bartek_bratek
jeśli szukasz prezentu na ostatnią chwilę , idealną opcją będzie voucher na prezent - po szybkim przelewie payU możesz go wydrukować na ładnym papierze lub zamówić z dostawą przez kuriera - następnego dnia masz go u siebie w eleganckiej prezentowej kopercie. http://www.mocprezentow.com/kurs-sushi Taki prezent pozostaje w pamięci na długo, robi wrażenie!