Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

tak spędziłam dzisiejszy dzień

Polecane posty

8.30 pobudka śniadanie oglądanie seriali 10.30 drzemka 12.30 pobudka 13.30 obiad 14.00 seriale 16.00 kąpiel 17.00 zakupy teraz pije drina i siedze w ogródku kto bogatemu zabroni? :)

Gość gość
bogatemu? bogaci ludzie to jezdza po swiecie, uprawiaja ciekawe sporty, lamia bariery, skacza ze spadochronem... albo maja jakies zajawki. Ty zwyczajnie sie nudzilas caly dzien

Pamiętam że jako dziecko namiętnie oglądałem "Klan" i "M jak miłość". Później jednak w opinii wielu osób seriale stają się powtarzalne i nudne, jest to oczywiście subiektywna opinia.

Gość syn marnotrawny
Bardzo produktywnie spędzony dzień, co planujesz robić jutro?:)

najważniejsze, że jest wypoczęta, zrelaksowana i zadbana. Nic więcej od kobiety nie chce. Ma być piękna po prostu abym mógł wiersze jej układać.

Gość gość
juz abstrahujac od tego jak wygladasz, to mnie razi ze zalosnie spedzasz czas... rozumiem ze nie trzeba sie 90% zycia rozwijac i robic ambitnego, ale caly dzien ogladac seriale? w ogole ogladac seriale i tv to dno

Gość gość
o czym porozmawiac z taka kobieta? o postaciach i konwenansach z serialu? moze np wyjdz na miasto ze znajomymi? zobacz cos prawdziwego na swiecie, dostrzez jakies zjawisko? naogladasz sie seriali i bedzie ci sie wydawalo ze tak zycie wyglada

:O przecież nie oglądam na okrągło seriali akurat ten dzisiejszy dzień jest jednym z nielicznych, w którym mogłam sobie pozwolić na totalne nic nierobienie nadrobiłam zaległości serialowe, co w tym złego? :D Nie mam już co oglądać więc teraz zabieram się za sprzątanie, a potem poćwiczę :D

Gość gość
Asiula to TY?? zmieniłas nicka? :D

Gość gość
Jak dobrze pomarzyc....

Gość gość
a ja nie oglądam seriali, ale za to dziś z biblioteki przytargałam 10 książek, będzie co czytać :) ponadto byłam w pracy (tylko 4 godziny), u lekarza, na zakupach, uprałam 3 pralki, posprzątałam łazienkę, nastawiłam zmywarkę i starłam kurze, nawet te z góry, po drabinie :D teraz siedzę i pije piwo

Gość gość
Nie wiem po co ci cisną, przecież nawet jeśli spędzasz tak połowę tygodnia, to nie znaczy że masz nudne życie, nie nie wychodzi ze znajomymi, nie podróżujesz i sportu nie uprawiasz. A seriale oglądają zarówno ludzie mający coś do powiedzenia jak i miałkie ludziki.

Gość gość
Co ile golisz krocze?

Gość gość
wspolczuje ci, bo po takim dniu czlowiek jest bardziej wymeczony i niedotleniony niz gdyby zapieprzal caly dzien