Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile mogę pracowac ytogdniowo

Polecane posty

Gość gość

w firmie spędzam od tego tygodnia 7 dni, z tygodnia na tydzień mam inną zmianę. wczesniej było 6 dni. boję się utraty pracy ale już nie wyrabiam z życiem, nawet nie mam kiedy się przejść do lekarza a codziennie prawie wymiotuję bo organizm nie wyrabia - zmiana pracy nie wchodzi w grę bo nie mogę znalexć innej za tyle, aby utrzymać mieszkanie i rachunki (a jeszcze mam fanaberię jeść czy pić). co mogę zrobić? boję się że kontrola mnie oleje bo przecież pracuję "tylko" 8x7 w tygodniu

Gość gość
wyprowadz sie gdzies gdzie jest taniej... zacznij od poczatku, zacznij sie szkolic w branzy z ktorej bedzie kasa

Gość gość
Mam 10 letnie doświadczenie w praktyce, obsługa systemów wdrażanych teraz dopiero w Polskich biurach. Mieszkam we Wrocławiu, płacę dużo mniej za mieszkanie niż moi znajomi. Wg prawa to ile pracuję jest NIELEGALNE ale nie wiem co z tym zrobić. Bardziej tego dotyczy moje pytanie. Ostatnio gdy poszłam powiedzieć że nie będę pracować (grypa żołądkowa) o mało co mnie nie zwolnili. Miłościwie obniżyli pensję. Rozmowy o prace mam co jakiś czas ale proponują mi 1400zł brutto, więcej płącę za mieszkanie, rachunki i kredyt

Gość gość
No i nie stać mnie "aby zacząć od nowa". Skąd zapłace czynsz za nowe mieszkanie?