Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY KOBIETY!!

Polecane posty

Gość gość

hej potrzebuje pomocy , mam taki problem iz wraz z narzyczonym od kilku miesiecy staramy sie o dziecko , i za kazdym razem gdy robie test wykazuje negatywny. Ale od 2 miesiecy zaczynajac od boli w podbrzuszu oplawach kolor bialy i zoltawy czasem wymioty mam dolegliwosc czuje bulgotanie w brzuchu , i tak jak by sie cos przemieszczal6 kazdy mi m6wi ze brzuch mam wiekrzy i trwardszy co mam zr6bic isc na ostry dyzur?

Gość gość
Zacznij od zakupu słownika a potem się staraj o dziecko, bo jesteś za głupia żeby być dobrą matką.

Gość gość
wkręcasz sobie ciążę i to wszystko

Gość gość
ta serio ,patrz pisze z tel dlatego myla misie litery czy jestem za glupia nie powiedzialabym na marginesie jestem mama mam 7 letniego syna ale z nim odrazu wykazalo w tescie teraz negatywnie za kazdym razem . O ile wiecie pisze do ludzi ktorzy moze mieli podobne problemy a nie do tych co nie znaja nie wiedza a sie udzielaja

Gość betix
bulgotanie w brzuchu? i cos jakby się przemieszczalo??? .. myśli tak jak ktoś tam napisalze wmawiasz sobie ciaze. ruchy dziecka sa w pierwszej ciąży odczowalne cos około 20 tygodnia. 17 tydzień czy cos ..to nie wiem co Ci się tam przesówa....

Gość gość
A po co na ostry dyżur? To od nagłych przypadków a nie od twardego brzucha i upławów czy bulgotania. Jeśli myslisz że to ciaża zrób betę w poniedziałek. A okres ile ci się spóźnia?

Gość gość
A poza tym skoro to tyle trwa to czemu jeszcze nie byłaś u gina?

Gość gość
z 1 dzieckiem mialam okres 3 miesiace , moze to nie ciaza ale cos tam musi sie dziac tak jak napisalam staramy sie o potomstwo , a do ginekologa nie szlam bo testy sa negatywne i wmawialam ze nie moge byc a nagle czuje ucisk i to mnie przeraza