Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITAaas

Odmówiłam bycia kochanką i teraz sie mści

Polecane posty

Gość ANITAaas

przez naprawdę długi czas podrywał mnie żonaty facet lat 51, ja 30. ja myślałam że to zarty i ze jaja sobei ze mnie robi i traktowałam go z dystansem a jego komplementy z przymróżeniem oka. jakiś czas temu bardziej się ośmielił i zaczął mówic o seksie, więc ja mu wprost powiedziałam, ze 'z tym tematem to do żony proszę iść'. próbował jeszcze kilka miesięcy mnie złamać, a teraz jest po prostu obrzydliwy. mimo że w ogóle mu nie odpisuje ani nie odbieram telefonów on ciągle wypisuje mi niemiłe rzeczy,nie rani mnie aż tak bardzo, bo mam w dupie co myśli o mnie, ale sam fakt czytania tego nie jest miły. jestem zszokowana, ze wydawałoby sie facet na poziomie, dojrzały, fantastyczny w swoim trudnym zawodzie będzie się zachowywał jak smarkacz 4-letni który nei dostał zabaweczki. jak sie go pozbyć/

Gość gość
do żony informcja

Gość ANITAaas
nie mam kontaktu do jego żony, a poza tym nie chcę ranić tej kobiety co więcej z tego co wiem, to oni żyją jak pies z kotem i w zasadzie to łaczy ich tylko dziecko, nawet miał w nosie to że ktos moze nas zobaczyć jak mnie zapraszał w różne miejsca, wiec podejrzewam, ze żonkę albo juz to nie obchodzi, albo on sie w ogóle nie przejmuje tym że mogłaby sie dowiedzieć. chcę sie go pozbyć i ostatnio nawet byłam bardzo niemiła, chociaż nigdy taka nie bywam, ale on okazał sie takim chamem że naprawdę inaczej nic do neigo nie docierało zarzucał mi że jestem nienormalna, bo mogę go mieć i mieć wszystko, bo jest bogaty, a ja nie chcę i wyzywał mnie... szczerze mówiąc współczuję jego żonie, ze musi z nim żyć, jest okropny

Gość gość
czy ten jego trudny zawod to lekarz?

Gość ANITAaas
nie, nie jest lekarzem

Gość gość
to jakis cud bo menatalnosc lekarska

Gość ANITAaas
ciągle do mnie dzwoni, już mam go dosyć wysyła mi maile o erotycznym wydźwięku, a przecież wie, ze mam męża mój mąż się wścieka, ale narazie jest dość cierpliwy. wkurzam się, bo zachowanie tego dziada odbija się na moim małżeństwie

Gość ANITAaas
co masz na mysli czemu mentalność lekarska/

Gość gość
Pewnie nie moze zmiesc ze taka stara rura po 30tce go odrzuca

Gość gość
To zerwij z nim kontakt zablokuj go i tyle.

Gość gość
nie moge go zablokowac bo pracujemy razem i codziennie musimy sie widziec

Gość gość
do sądu o molestowanie seksualne, dowody masz przeież

Gość gość
no nie żartuj nie będę przez gnoja się narażać na taki wstyd i STRES umarłabym ze strachu jakbym musiała zeznawać w sądzie przy ludziach, jestem nieśmiała

Gość gość
no to nie ma wyjścia , jak masz chłopa ciiipę to pozostaje ruski

Gość gość
Nic nie rób nie reaguj na to co robi to przestanie

Gość gość
nie przestanie albo przestanie tylko że Ty bedziesz na skaraju załamania nerwowego bo ile można coś takiego znosić masz dowody, nie chcesz mu robić stresu ale on Tobie może tak? Koleś czuje się bezkarny i wchodzi Ci na głowę, ewidentnie ma obsesje,być może to psychopata, nie zdziw się gdy Cię zgwałci w ciemnej uliczce gdy bedziesz wracała do domu, tacy odtrąceni psychole są z tego powodu zabic, poczytaj sobie o zabitej Miss Polski moze da ci to do myślenia, sprawe jest to udowodnienia masz meile, połacznia z jego numeru nie kasuj tego bo to dowody, podrukuj meile i idz do prawnika, prokuratora, którzy zajmują się tego typu sprawami po porade co z tym zrobić, i pamiętaj to nie tym masz się wstydzić tylko on, to nie Twoja wina że on jest psychiczny, nie mysl też o jego rodzinie i zonie bo czy on mysli o nich proponując Ci seks- nie to jego rodzina i to on jest za nią odpowiedzialny nie Ty, Ty musisz chronić siebie i swoją rodzinę, na moje oko masz dowody idziesz do sądu składasz pozew o dyskryminacje ze względu na płeć i wtedy to on musi udawodnić że nie molestował co bedzie praktycznie nie możliwe bo masz dowody, sprawa o dyskryminację o płeć jest ponoć łatwiej wygrać, jest lepsza ochrona prawna świadków i ofiary, z dowodami nawet nawet mogłabyś mu załozyć sprawe o molestowanie, starać się o odszkodowanie, zakaz zbliżania się do Ciebie a w końcu może również stracić prace, byłam w takiej samej sytuacji jak Ty tylko gorszej ja nie miałam dowodów bo się zbytnio pilnował więc moja sprawa jest nie do wygrania a Twoja tak.

Gość gość
nie ignoruj potencjalnie koleś zagraża Twojemu życiu, on już łamie przepisy prawa karnego, nie czekaj na tragedie, to poważna sprawa

Gość gość
to jest przemoc, która zostawia ślady w psychice nie długo i pobędziesz się leczyć u psychologa i psychiatry

Gość gość
gdyby faktycznie było tak jak pisze autorka to już dawno z dowodami pobiegłaby do sądu i prokuratury

Gość gość
moja koleżanka miał podobne problemy z coraz bardziej agresywnym gościem na szczecie na odległość bez policji i prokuratora się nie obeszło

Gość gość
możesz zmienić prace licząc że szykany ustaną i tak może sie stac tym bardziej że prokurator i sądy to ogromny stres dla Ciebie, z drugiej strony schodzenie mu z drogi to dla niego pożywka on na tym bazuje że jest bezkarny i czuje się silny, jeśli się nie bedziesz czuła poszkodowana faktem że zeszłaś mu z drogi to ok ważniejszy jest spokój psychiczny

Gość gość
idz po prawnika i prokuratora ale takich którzy znają się na takich sprawach a nie do pierwszego lepszego i nie daj się zbyć tym bardziej że masz dowody, na Policje nie radze bo Cię wyśmieją, najpierw po poradę a potem się zdecyduj co bedzie lepsze dla Ciebie i Twojej rodziny bo moze się okazać że gra nie jest warta świeczki i lepiej odejść z tej pracy, zmienić numer telefonu a nawet wyprowadzić się do innego miasta za cenę spokoju psychicznego

Gość gość
a jeszcze jedno jesli jest bogaty to stać go na dobrego prawnika i ciąganie Cie po sądach latami dlatego musisz się wszystkiego dowiedziec dokładnie i jaką masz ochrone prawną w przypadku 2 pozwów: o molestowanie oraz o dyskryminacje ze względu na płeć, niestety w naszym kraju często jest taka że prawo jest po stronie nie ofiary ale osoby bogatej, stać ją na dobrych prawników, ale idż się poradź bedziesz wiedziała na czym stoisz i co robic dalej

Gość gość
koleś albo jest bardzo głupi (zostawia dowody) albo bardzo agresywny i nie chodzi mi o siłę fizyczną ale psychiczną czyli tak pewny siebie że nie boi się zostawiać dowodów (meili, połączeń itp)

Gość gość
na moje oko to on jest po prostu koszmarnie zakochany, być może facet pierwszy raz w życiu naprawdę się zakochał ...

Gość gość
i działa desperacko

Gość gość
jesli się zachokoach to jesgo problem nie jej nie upowżnia go to nachalnego zatruwania komuś życia skoro nie umie się sam opanować to powinien to zrobić wyrok sądowy

Gość gość
zakochał

Gość gość
A ty nie masz jakiegoś faceta który by z nim odpowiednio pogadał?

Gość gość
Albo znajomego policjanta najlepiej w mundurze dla postrachu