Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tematu o pizzy

Pizza na telefon jaka w Poznaniu

Polecane posty

Co byście poleciły? Zastanawiałam się, czy nie spróbować zamówić z telepizzy, ostatnio widziałam w galerii na sw. marcina, tej brzydkiej :D :D że jacyś ludzie tam byli, więc chyba pizza jest ok. Marka trzyma się chyba już te kilka lat. Zwykle brałam z mario i da marco, ale już mi się znudziły. Dobrą jadłam w casa mia, ale tam jest tak drogo, że mnie nie stać, potrzebuję 3-4 duże pizze (40-50 cm). Może któraś z was coś poleci :)

Gość gość
"palce lizac "w czerwonaku płacisz za 3 czwarta gratis

w tej palce lizać jest napisane, że trzecia gratis. poza tym wygląda ok, dają tam dużo składników? i jest dowóz na winogrady?

up up, mam mało czasu na decyzję, a o tym palce lizać prawie nic nie ma na ich stronie :(

Gość gość
Mogę na ten moment polecać Maxipizza- www.maxipizza.pl/poznan Super lokal z pizzą jedną z lepszych jakie w Poznaniu jadłem. W lokalu za często nie jestem, ale za to zamawiam chyba średnio raz w tygodniu z dowozem. Najczęściej biorę w weekend i mimo dużego ruchu, bo wiadomo że weekendowo najwięcej ludzi kupuje na wynos jedzenie, to czas oczekiwania jest bardzo krótki.

Gość gość
Maxi jest jak najbardziej ok! Nas nie zawiedli chyba nigdy, spokojnie mogę polecić, zarówno na miejscu jak i an dowóz, chociaż u ans częściej pada na tę drugą opcje. Ale są na czas i pizza zawsze ciepłą - to się chwali

Gość gość
W porządku pizzę pieką w Maxi Pizza, jest duża, ta największa to myślę, że dwie osoby się nią najedzą na luzaku, nawet dwoch głodnych facetów ;) Dobra, tania, z szybkim dowozem, wszystko mi tutaj pasuje.