Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Autentyczna sytuacja swiadczaca ze polskie dzieci to burasy bez wychowania

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj bylam na urodzinowym przyjeciu z moja 5 letnia corka u jej kolezanki. Mama tej dziewczynki zorganizowala piknik w parku. Byli rodzice z dziecmi. Impreza miala miejsce w Holandii. Towarzystwo mieszane. Impreza byla fajna do momentu gdy mojej corce upadla duza torebka z cukierkami.Cukierki rozsypaly sie! dzieciaki polskie rzucily sie i zamiast pomoc zbierac zaczely wydzierac sobie i pakowac do kieszeni a rowiesnicy holenderscy pomagali zbierac mojej corce. Z calej paki cukierkow ocalalo kilkanascie. . Boze jaka zenada!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Są polskie dzieci w Polsce i polska hołota na emigracji. Nie oszukujmy się, że w dużej mierze za granicę wyjeżdżają prostacy i nieudacznicy, którzy sobie nie potrafią w kraju poradzić, którzy nie mają wykształcenia i ambicji, więc czego oni swoje dzieci nauczą?

Gość gość
to moze Ty zadajesz sie z jakas patologią ja mieszkam w PL i takich tez ma znajomuch moje dziecko i gwarantuje Ci ze nikt nie rzuca sie na cukierki

Gość gość
A twoje to nie polskie dziecko?

Gość gość
nie no jej to już istny obywatel świata.

Gość gość
Fakt. Za kazdym razem kiedy przyjezdzam do Polski, dzieciaki mnie przerazaja. Plus ich mamuski :O Roszczeniowe,rozwrzeszczane, glupkowate jakies. A matki zadowolone, pewnie jak to na kafe pisza "bo ich bachory beda kiedys na emerytury innych pracowac" :D Biedny kraj, brak perspektyw i takie efekty.

Gość gość
Wszystko zależy od wychowania.

Gość gość
Ja też mieszkam w holandii i potwierdzam. Siedzi mamuśka polka na placu zabaw i specjalnie dla szpanu przed kimś gada do tego dziecka po holendersku. Dzieci bawią się w piaskownicy a ten przyszedl i zaczął w dzieci tymi balonami z wodą rzucać, biedne zaczely plakac a ten cieszy jak glupi i jego mamuska też