Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamana jestem matkami

Polecane posty

Gość gość
cococh zastanów się, czy ja przekazuję swojemu dziecku pogardę??? uczę dziecka by się angażować, to że tu się w ten sposób wypowiadam nie oznacza że przekazuje swoje zdanie w tym temacie przedszkolakowi!

Gość gość
Wole dac badziewne ciastka ze sklepu niz jakis placek wyrabiany lapskami glupiej baby

Gość gość
taka nawiedzona matka jestes matka wariatka dewotka

Autorko, niestety, tak to wygląda. Być może i raczej na pewno nie jesteś tak agresywna przy swoim dziecku aby nie uczyć go złych nawyków, ale ciężko w to uwierzyć po Twoich wypowiedziach. Jak Cie czytają tak Cie widzą.

Gość gość
Dobra,skoro ty upiekłaś cisto inne mamy nie to powinnaś zapamiętać na przyszłość że nie warto się starać skoro jest się nie docenionym a nie mieć pózniej żal do całego świata i obrażać inne matki za niedomyślność

Gość tak na szybkiego
A od kiedy na zaknczenie roku robi się imprezy? ustaliliście to z sobą,ze będzie wyzerka, ciasta torty , słodycze? U mouch dzieci nigdy takiego cyrku nie było Koniec roku i do domu jak najszybciej wyjazd czeka Ty przegielas z tym ciastem, zabiłabym cie siechem ja dziecko od razu po otrzyman iu "upominka-dyplomu" biore do auta i nie zostajemy

Gość tak na szybkiego
A przedszkolanki cos w ogole doopą ruszyly , czy tylko rodzice mają mieć wszystko na glowie? Po co taka wyzerka , po co te słodycze, ciasta ? jesteś niepowazna, nie dziwie się ze inni rodzic ew ogole nic w tym kierunku nie zrobili, bo dla mnie to absurd co wy kobiety odwalilyscie Moje dzieci w szkole i w przedszkolu tego nie miały i baaardzo się ciesze Nie mamy czasu i ochoty obzerac się jak swinie . Wole z wlasnym dzieckiem isc na "loda" a po drugie moje dziecko słodyczy w ogole nie je