Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Cala Ratjada

Janusze z różańcami zablokowali wejście na "Golgota Picnic"

Polecane posty

Gość cOOle from Cala Ratjada

Przerażające jest to, że ciemnota i zacofanie decydują o tym, kto ma co oglądać, czego słuchać i gdzie chodzić w Bolsce. Szkoda, że tak zajadle nie protestowali z różańcami przed nuncjaturą i kurią w sprawie ekstradycji Wesołowskiego i innych pedofili w czarnych kieckach. 🖐️:D:classic_cool:

Gość gość
spróbuj w islamskim kraju wyśmiewać się publicznie z ichniejszej wiary zostałbyś skrócony o głowę w imię prawa więc się ciesz, że żyjesz w chrześcijańskim państwie gdzie ludzie się modlą za takich "mondrych" jak Ty i Tobie podobnych

Gość gość
a dlaczego Janusze , a nie Grześki np. ?

Gość Wąsate Janusze
Polska C :classic_cool:🖐️

Gość gość
tak rządzi PO DEAL Rozmowa zbacza na temat kandydatury Danuty Hübner. - To był skandaliczny pomysł ze starą komuszką - zagaja Rostowski. - Niesympatyczną - przyznaje Sikorski. Panowie zgodnie narzekają na swoją koleżankę. Przyznanie jej pierwszego miejsca na liście w Warszawie Rostowski nazywa skandalem. Po chwili powraca temat dealu. Język polski przeplata się z angielskim. S: Żebym zrozumiał dobrze - proponujesz taki deal, jeśli ci pomogę być na pierwszym miejscu na liście gdzieś. R: W Warszawie. S: W Warszawie. R: Gdzieś to ja mam zagwarantowane. S: W Warszawie. Tego ci nie mogę obiecać. R: Nie obiecasz mi, że to załatwisz. S: Ale mogę ci obiecać, że cię poprę. Wtedy ty mi nie będziesz właził w komisji? [dłuższa cisza] S: Deal? R: Deal. S: No dobra, to jesteśmy po słowie. R: Słucham? S: Jesteśmy po słowie.

Gość gość
Tego kraju nie da sie już uratować . To rzymski żołdak zapłodnił Marię jak cieśla Józef wyrzucił ja z chałupy za niemoralne prowadzenie się ;cała reszta to bajki w które wierzy jedynie polska biedota i manipulujący ja prawicowi politycy. Majaja krzyżami w walczac o jakiegos boga z Afryki.

Gość gość
a więc juz wiadomo , kto ten topik założył , czyli antychrześcijański żydek ;) - w talmudzie żydzi właśnie opisują że Jezus był bękartem , synem ladacznicy Marii zapłodnionej przez rzymskiego legionistę , a oni w to wierzą i to rozpowszechniają ;) - oczywiście chrezścijanie o tym nie wiedzą ponieważ zapisy talmudu były zatajane przez 2 tys. tat , dopóki pewien ksiadz nie opublikiwał te różne żydowskie rewelacje wynikające z talmudu np. że nieżyd jest jedynie zwierzęciem bez duszy , który ma służyć żydowi