Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noniewiem2

Ciaza i owulacja

Polecane posty

Witam. 18.06 współzyłam z chlopakiem. 11.06 zaczela sie miesiaczka,a 16.06 sie skonczyla. Cykle mam 29-31 dni mniej wiecej. dzisiaj (27.06) w nocy okolo 1:00 mialam bole w jajniku ( zawsze takie mam w dzien owulacji,a biorac pod uwage,ze cykl trwa 30 dni,jest to 14 dzien przed miesiaczka,czyli dzien owulacji) Poza tym,mam bardzo duzo sluzu plodnego. Pytanie jest takie : Uprawialismy seks bez zabezpieczenia,tzw. stosunek przerywany- czy jest mozliwosc,ze plemniki przezyly we mnie te 9 dni ? Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze ? Moj chlopak nawet nie szczytowal we mnie. Prosze o odpowiedzi,pozdrawiam

Gość gość
Z tego co się orientuję to nasienie przeżywa 4 doby, najlepiej sprawdzić testem ciązowym jakby okres się spóźniał, rozwiejesz wątpliwości. Możliwe też jest, że psychika robi swoje i fantazje Cie ponosi, efekty odczuwalne ś w organizmie ;)

No ale ze snu fantazja by mnie raczej nie wyciagnela :D poza tym,mam kalendarz w ktorym zapisuje sobie kolejne miesiaczki 29-31 dni cykl i wychodzilo by,ze 11.07 mam miec okres,czyli 14 dni od dzisiaj

Gość gość
A no i 18.06 do 21-22.06 mialam dni nieplodne,susza byla :)

Gość gość
Plemnik jest madrzejszy od ciebie i wszedł do macicy pokochać jajeczko.

Gość gość
jajeczko nie jest w macicy :/