Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dojrzaly facet, taki po 30 uwierzy w milosc mlodej kobiety do niego 20 letni

Polecane posty

Gość gość

ej? jesli uczucie trwa ponad 2 lata. co on sobie o tym pomysli?

Gość gość
zalezy jak ona bedzie sie zachowywała

Gość gość
To nie miłość, a zwyczajna fascynacja... radziłbym się z tego wyleczyć.

Gość gość
Co za łeb kurwa jego mać. Zrozum fiucie jeden, że kobiety do 25 roku życia nie mają mózgu i keruje nimi postępowy świat, który zawiera w sobie gówna pokroju warsaw whore. Zrozum, że ona w Tobie widzisz takiego tatusia, co ma samochod, ogarniete mieszkanie i prace, czyli cos co typowy leszcz w jej wieku jej by nie zapewnił. Ona jest zafascynowana takim gburem, co może jej wszystko zrealizować więc da Ci jelita pare razy (wiadomo, cos za cos), ale za jakis czas znajdzie sobie amanta z hiszpanii czy innego kraju rodzącego opalonych mulatów. Zastanów się.

Gość gość
Dokładnie

Gość Ramirez32
prawdę napisałeś

Gość gość84
Najlepiej od razu zacznij się przyzwyczajać do samotnego życia ;) Wiadomo powszechnie, ze kobiety mózgu nie posiadają :P A poważnie różne sytuacje się w życiu zdarzają. Ma być sam bo ta kobieta PRAWDOPODOBNIE jest taka jak opisywaliście ?

Gość gość
Co za łeb k**wa jego mać. Zrozum fiucie jeden, że kobiety do 25 roku życia nie mają mózgu i keruje nimi postępowy świat, który zawiera w sobie gówna pokroju warsaw whore. Zrozum, że ona w Tobie widzisz takiego tatusia, co ma samochod, ogarniete mieszkanie i prace, czyli cos co typowy leszcz w jej wieku jej by nie zapewnił. Ona jest zafascynowana takim gburem, co może jej wszystko zrealizować więc da Ci jelita pare razy (wiadomo, cos za cos), ale za jakis czas znajdzie sobie amanta z hiszpanii czy innego kraju rodzącego opalonych mulatów. Zastanów się. x no napisane to jest dość dosadnie,ale zawiera samą prawdę,te dziewczęta teraz fascynuje głownie w facecie kasa,,, a jeszcze jak taki dojrzały naściemnia i przedstawi się "bajkowo" to już nic więcej jej do życia nie trzeba.. oczywoście ,ze pociąga Cię młode ciało,i jej fascynacja,ale ,,, z tym nie da się wytrzymac na dłuższą mete i świadomie napisane jest "z tym" bo "to' rzadko ma mózg szczątkowy nawet

Gość gość
Na moje oko to ta 20 letnia dziewczyna napisała ten temat półgłówki :P!!

Gość gość
Ja będąc facetem po 30-tce, powiem Ci, że wierzę w taką miłość, przez co nieraz miałem już złamane serce. Po prostu pragnę związać się z młodszą.

Gość anuszkaaa20
jeśli napisała to dziewczyna, to powinna wziąć odpowiedzialność za to co robi/mówi. Jeśli 30letni facet uwierzy, to będzie kochał miłością dojrzałą... tak mi się przynajmniej wydaje. No i ma już te 30 lat - więc tym bardziej będzie cierpiał gdy ta 20stka się rozmyśli. Warto wziąć to pod uwagę i przemyśleć czy warto mówić 'kocham' jeśli nie jest się pewnym uczucia.

Gość gość
jestem pewna tego uczucia. i nie chodzi mi o kase, ktorej on i tak nie ma. zalezy mi na nim. ale czy nie bedzie myslal, ze sie tylko zauroczylam? wiem, ze jestem mlodsza, i co z tego, ale to nie oznacza przeciez, ze nie umiem kochac.

Gość gość
w życiu bym się ze starym ciulem nie związała,potem swirują,wali im na beretkę,będzie świrował z zazdrości ,no i jednak zakres zainteresowań jest odmienny dla 2olatki a 30latka koło 30tki,będziesz marzyła o rozwodzie..

Gość gość
Jak dobrze obciagniesz to uwierzy

Gość gość
nie jestem dziwka, on doskonale o tym wie

Gość gość
Dziwki obciagaja za kase. Te co kochaja obciagaja za darmo.

Gość gość
jabym uwierzyl, fajna taka mloda ;-)