Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozluźnić relację z byłym kochankiem

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś taka szmata jak ty może tak samo powiedziec że tobie nie przysięgala i rozbije ci rodzinę ,co ty na to?

Gość gość
dla takiej prostaczki żona i qrwa to to samo dlatego nie rozumie ze ludzie wyzywają ją od szmat więc ona w odwecie też wyzywa. taką to tylko walić w tępy ryj i u słuchać czy oddycha

Gość gość
Oczywiscie ze facet robisobie z niej jaja,miał darmowas dziure do spuszczania spermy a teraz co?Pewnie jest na pscie wtrzemięsliwosci.A autorka to darmowy wór na spermę.A facet to gnida nie lepszy od niej ale całe szczescie to nie ma nic wspólnego z miłoscia faceci nie łacza seksu z miłoscia dla niego jestes zwykła dz...ka.

Gość gość
Czer, nie miałam żadnego celu w nawiązywaniu romansu. To przyszło samo, to była wzajemna fascynacja zauroczenie, zakochanie i tyle. PO pewnym czasie postawiłam jednak sprawę jasno aby się określił, bo nie chciałam w czymś taki tkwić. Powiedział, ze nie chce niszczyć rodziny. A więc zakończyłam to.

Gość gość
Widocznie nie moze znalesc kolejnej zdobyczy dlatego zawraca Ci głowę,na bank seks juz by i tak nie sprawiał mu przyjemnosci bo ile mozna spuszczać sieb tyle razy do jednej dziury????

Gość gość
BTW , teraz cel jest taki aby nie dawać mu żadnych nadziei i zakończyć tę znajomość całkowicie, albo przesunąć jedynie na pole służbowe. Żal mi tego faceta ale ja też mam prawo do normalnego życia.

Gość gość
O jakich ty nadziejach mówisz ,dla niego jestes workiem na sperme skad wiesz ze tylko Ciebie zagaduje?Do innych pewnie tez probuje tylko bez skutku.

Gość gość
Taaaaa, najbardziej to on zagaduje swoją żonę ;)

Gość gość
Zagaduje inne kobiety w firmie jak tego nie widzisz idiotko.

Gość gość
Worem na spermę to może być jego stara skoro wpadła. Nie myl pojęć.

Gość gość
Prosze wystarczy napisac prawde autorce i jakie k******o z niej wychodzi?

Gość gość
Po prostu zniżyłam się do twojego poziomu, bo wcześniej nic do ciebie nie docierało. Musisz być bardzo nieszczęśliwa.

Gość gość
ech... uwielbiam jak sie zaczynaja burzyc niepewne zony :D nie romansuje na razie z zonatym, ale flirtuje i to tak, zeby doszlo do jego malzonki :D lubie ogladac jej wkurwiona mine

Gość gość
Ile masz lat?Pewnie jestes tak brzydka ze nie mozesz znalesc wolnego faceta.

Gość gość
To jest twój poziom autorko i on to samio w Tobie widzi zwykły wór na spermę,jesteś jedna z wielu a nie żadnym wyjatkiem.

Gość gość
samo*

Gość gość
nie romansuje na razie z zonatym, ale flirtuje i to tak, zeby doszlo do jego malzonki to tylko swiadczy o twoich kompleksach i checi dowartosciowania sie kosztem drugiej osoby, wiec z czego tak sie cieszysz? Gdybys byla szczesliwa w zyciu, nie cieszylaby cie krzywda innych

Gość gość
mam 24 lata i 5 letni nudny zwiazek :D wiec organizuje sobie rozrywke na boku

Gość gość
I tak dla niego jestes jedna z wielu i zamoczy i zostawi.

Gość gość
i jeszcze cos: smieszy mnie nienawisc i zawisc, jaka darza sie wzajemnie kobiety. facet nigdy nie nazwie kochanka swojej zony pierdolonym kutasem i nie bedzie wyzywal potencjalnych kochankow zony na internetowych forach :D nazwie zone k-u-r-w-a- i tyle. natomiast baby sa pod tym wzgledem niezrownane: zamiast wyzywac winowajce, pienia sie i jatrza na siebie wzajemnie, a mis niewinny. zal mi tej plci i czasem wstyd, ze jestem kobieta.

Gość gość
Nie wiadomo czy jest jedną z wielu a on zamoczy i zostawi. Ten wątek dał przykład , ze kochanki też zostawiają a misie dalej biegają.

Gość gość
Biega bo nie potrafi znalesc innej naiwnejk ci/py skad wiesz Broken ze tylko za nia biega?Pewnie juz cała firme przeleciał haha.

Gość gość
Naiwnej*

Gość gość
Zdradzona żono, a czy ty pracujesz w tej samej firmie , że masz takie rewelacje? A może ten kochanek to twój ślubny? Jeśli tak to przekaż mu osobiście aby odpuścił, bo jestem już zmęczona jego podchodami.

Gość gość
I tak robi to samo z innymi jestes jewdna z wielu głupia zdziro.Wyczuł Cie ale i tak kiedys puscił by Cie w ten stary zad.

Gość gość
Siedzą takie żony wiecznie przed komputerem, zamiast zadbać o męża, zadbać o siebie, a potem płacz i frustracja, że zostały zdradzone :D

Gość gość
Chce nie miec kontaktu z nim,a nie moze zniesc mysli ze inne tez tak zagaduje.

Gość gość
Zdradzona żono, a czy ty pracujesz w tej samej firmie , że masz takie rewelacje? A może ten kochanek to twój ślubny? Jeśli tak to przekaż mu osobiście aby odpuścił, bo jestem już zmęczona jego podchodami. vvvvvv Przecież on już dawno odpuścił. Jak mu kazałaś wybierać to wyraźnie ci powiedział, ze nie zostawi rodziny dla takiego szmatławca jak ty, a ty dalej za nim zapitalasz, nadstawiasz dopska i chcesz lizać jego sflaczałą pałę, bo mu na twój widok już od dawna nie staje :D:D

Gość gość
Nie dyskutuj autorko z tym hejtem bo laska jest psychiczna i powinna zmienić psychiatrę albo leki. A swoją drogą odpuść zwiazki z żonatymi. Widzisz co się potem robi po zdradzie w łeb zdradzonym zonom?