Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola09

dobija mnie mój wygląd:(

Polecane posty

Nie wiem co mam już robić,chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie. nie podoba mi sie mój wygląd,wstydzę się jak ktoś na mnie patrzy a co dopiero jak jakiś ładny chłopak. Chciałabym zmienić coś w sobie,ale nie wiem co. Gdy tylko przechodze obok lustra jest mi smutno że nie wyglądam jak te ładne dziewczyny. Zawsze miałam kompleksy na punkcie twarzy,nie mam dużego trądziku ani żadnych zmian skórnych. Jestem mało pewna siebie i nieśmiała,a to wszystko przez wygląd. Wszyscy mówią mi że jestem ładna ale ja uważam że oni kłamią i mówią taktylko żeby mnie nie dobić. Chciałabym czuć się dobrze w swoim ciele,co mam zrobić? :/

Gość gość
Dazac do tego by stac sie podobna do innych dziewczyn przestajesz byc soba. Kazda z nas chce byc piekna i wzbudzac zainteresowanie plci przeciwnej. Postaraj sie podkreslic swoje atuty np. Ladne oczy czy zgrabne dlonie. Byc moze i do Ciebie porownuje sie inna dziewczyna chcac byc taka jak ty?

czasami czuję się piękna,ale gdy patrze na inne dziewczyny zasypuje się kompleksami. Nie wiem co już mam zrobić:/

Gość gość
Mam to samo i mało tego zakochałam się a boje się na niego spojrzenie bo się wstydzę. ..

Gość gość
A co takiego mają te inne dziewczyny czego Ty nie masz?

Gość gość
po prostunie czuje się dobrze w swoim wyglądzie i widząc inne dziewczyny na ulicy czuje że są lepsze,pod względem wszystkiego:)

Borykasz się z problemem, który odbiera Ci radość i jest ponad Twoje siły? Gorąco polecam : psychorada.pl/aff/aneta20/ Profesjonalni psychologowie udzielają pomocy przez internet. Naprawdę warto