Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenia o zdradę.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem dlaczego, ale ostatnio mam podejrzenia, że mój mąż mnie zdradza. Ma swoją firmę. Mówi, że ma dużo pracy, a do domu wraca ok 3 prawie codziennie. Jedynie raz w tygodniu wraca o 15 i to jest czas dla rodziny. Kupił sobie nowe, drogie perfumy, kupił nowe rzeczy, zmienił styl. Mamy rocznego synka. Ciągle ma jakieś telefony, ale odbiera przy mnie. Zatrudnił nową sekretarkę. Dziewczyny tak bardzo się boję.

Gość gość
sprawdz go, p[rzeczytaj smsy, spojrz na statnio wybierane numery... ja do tej pory nie sprawdzalam mojego faceta, ale to byl błąd. bo jak zobaczylam te smsy to.... rece mi opadly. Od czasu do czasu trzeba sprawdzic, niekoniecznie czytac te smsy ale chociaż zobaczyc od kogo. Skoro zmienil sie tak diametralnie jego styl, perfumy, pozno wraca do domu... to cos jest na rzeczy

Gość gość
Z sms nic nie wynika. Wybiera prze różne numery, ale najczęściej wybiera numer do mnie i do swojego brata. Raz ok 24 przejeżdżałam koło firmy i światło paliło się w jego gabinecie i jego wspólnika, jego żona mówi, że wraca do domu normalnie, ale za to do rana siedzi nad papierami.

Gość gość
no to zapytaj sie meża, czy on tez nie mógłby posiedziec nad papierami w domu, na pewno wtedy czułabyś sie pewniej, gdy mąż byłby w domu. miej go na oku, bo facetom przychodza czesto rozne i glupie pomysły...

Usiądź i porozmawiaj, spróbuj sie rozczulić :D:D:D pęknie i prawde Ci powie tylko musisz to dobrze rozegrać , Spytaj czemu tak diametralnie wszystko nagle zaczął zmieniać tzn perfumy...itd No i istnieje opcja Że cie nie zdradza tylko zapier**la jak karabin :) Powodzenia życze :)

Gość gość
Dzisiaj zrobił mi wielką laskę, że wróci wcześniej, bo mamy imprezę rodzinną. Za tydzień nasz syn ma roczek i też nie po nosie mu, że musi być w domu bo nie damrady przygotować imprezy z małym urwisem, odkąd zaczął chodzić nie można go z oka spuścić, a jest energiczny. Takie małe tornado ja sprzątam, a on za mną idzie i wszystko rozwala.

Gość gość
Ja nawet przestałam na niego czekać, bo też jestem zmęczona po pracy. Mój mąż ma zasadę, że nie przynosi pracy do domu.

Gość gość
co druga osoba zdradza. tylko jedni się lepiej z tym kryja a inni gorzej..............

Gość gość
W aucie spytałam go czemu aż tak zmienił swój styl - stworzył, że skoro ma 31 lat, jest ojcem, ma firmę musiał zmienić swój styl na bardziej poważny. Nie garnitur, ale jednak elegancko. Jest naprawdę świetnym mężem, świetnym tatą, świetnym mężem, przystojny, inteligentny. Jak poszłam z małym do męża, żeby go wyrwać na obiad, jego nowa sekretarka stwierdziła, że wiedziała, że ma żonę, ale nie wiedziała, że na syna. Chociaż to jeszcze nic nie znaczy, bo mąż oddziela pracę grubą kreską od życia towarzyskiego.

Gość gość
Z tego co piszesz trudno jest wywnioskować czy Twój mąż Cię zdradza, czy nie:/ Z jednej strony faktycznie zmiana stylu, późne powroty i inne sygnały mogą świadczyć o tym, że faktycznie kogoś ma. Z drugiej strony możliwe, że ma dużo pracy - przecież widziałaś, że był do późna w biurze. Przyznam szczerze, że nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji (lub podobnej, gdzie podejrzewałabym męża o romans). Chyba próbowałabym w jakiś sposób sprawdzić co się dzieje. Niepewność i podejrzenia by mnie wykończyły. Pomyśl co i jak możesz sprawdzić i zadziałaj. A jeśli nic nie znajdziesz to poważnie porozmawiaj z mężem na temat jego pracy, tego co się dzieje w firmie, czy mają jakieś kłopoty. Może nie wiesz o wszystkim, a wyjaśnienie jest proste.

Gość gość
Wróciliśmy z imprezy. Syn już zasnął. Mnie też powoli to wszystko wykańcza.