Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Postanowiłam zmienić swoje życie od lipca

Polecane posty

W planach mam zamiar sobie kupić rolki i jeździć. Trochę sportu nie zaszkodzi, będę szła na boisko (jest w Dobczycach na ul. szkolnej o godz. 17:00) i mam zamiar jeździć na rolkach 19. Oprócz tego codziennie po 15 słówek z języka angielskiego I po 2 zadania z matematyki i tak do maja :)

Gość dziewiędziesiąt dwa
A ja od poniedziałku znowu zaczynam naukę matematyki. Chcę zdać w sierpniu i w drugim rzucie dostać się na studia.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Miałem bardzo dobrą nauczycielkę z niemieckiego która nauczyła mnie konstruować proste a nie zawiłe zdania.

Bardzo bym chciała żebyś zdał.... niestety tak to jest że na maturze każdy powinien zdawać takie przedmioty jakie chcę a nie takie jak ustali ministerstwo. I każdy powinien zdać tylko dwa przedmioty tylko z części pisemnej.

Właśnie, ja muszę się za ten angielski wziąć, kto wie może teraz porobię jakieś kursy na grafika komputerowego, itp. Już nie wiem, moje życie jest takie puste ale się nie poddam. Nigdy w życiu, rodzice mnie nie wspierają to ja sama zacznę konstruować swoje życie tak by w końcu coś osiągnąć.