Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Gdyby wam zapłaciła gruba i brzydka kilka tysiecy w zamian za jednorazowy seks zgodzilibyscie się?Zaznaczam że ta kobieta która by wam zapłacila ma lekka nadwagę.

Gość gość
nie. Gdyby była szczupła i ładna to bym się zastanowił

Gość gość
Dawaj, ja pierwszy . Mogę dać ci kartę stałego klienta :D

Gość gość
się nie da , penis nie kłamie. dlatego nie ma zawodu prostytut męski

Gość gość
Po co?Chodzi o jednorazowy seks.

Gość gość
Sa faceci którzy reaguja na bodzcie dotykowe.

Gość gość
a podobno faceci szaleja za kobietami troche pulchnymi:D

Gość gość
Za te kilka tysięcy to akurat Ci wystarczy,żeby pójść do dobrego dietetyka,zapisać sie na siłownie i zastosować zdrową diete.

Gość gość
podobno to chłop w szpitalu umarl, kto szaleje ten szaleje. Moze stare dziady po 60tce.

Gość gość
na ulicy widzi sie przewaznie grube i brzydkie baby , z męzami dziecmi autami i wozkami napchanymi po sufit zakupow modelki to tylko sa w photoshop

Gość gość
wiem, ze pytanie bylo skierowane do facetow, ale odpowiem Ci jako kobieta. Normalny facet (powtarzam normalny, nie taki, ktory przesiaduje na kafeterii) uprawialby seks z gruba czy tez z nadwaga nawet troche wieksza. Znam duzo facetow przystojnych, tpwarzyskich i wiekszosc z nich przynajmniej raz w zyciu byla w lozku z gruba laska. Najczesciej z ciekawosci. Dla zdrowego faceta niewazne czy gruba czy chuda jak jest seks to jest okazja. Oczywiscie mowa tu o jednarozowym wypadzie nie o jakims zwiazku bo tu juz sie licza gusta.

"Popracuj nad figurą to się znajda tacy co tobie będą chcieli zapłacić za seks ;] " Nie każdy chce, by płacono mu za seks (chyba że miłością, to ja takiego chcę, który mi uczuciem odpłaci :D aaale to nie to miałeś na myśli). "na ulicy widzi sie przewaznie grube i brzydkie baby , z męzami dziecmi autami i wozkami napchanymi po sufit zakupow " Widziałam dziś ładną panią, nie chudą, ale zgrabnie i kobieco szczupłą. Tak zwróciłam na to uwagę, bo widywałam ją już kiedyś i wiem, że urodziła 4 dzieci. Zawsze jak ją widzę, to jest uśmiechnięta i pozytywna. Naturalna, ale ładna. Da się? Da się! A moja ciotka miała nadwagę kiedyś, a teraz jest po 2 ciążach i jest super zgrabna, choć nie ćwiczyła i nie stosuje diet. Też jest pozytywnym ładnym obrazem zgrabnej matki :)

Młoda - widzisz bo nie każdemu chce się wstać i d.... ruszyć aby coś zrobić. Tylko siedzą i narzekają.

Ano, bo najłatwiej nic nie robić. A jak się autentycznie nie ma czasu, żeby się za siebie wziąć, to lepiej zamiast dwóch obiadów (znam przypadek) ogarnąć sobie jakiś zdrowy tryb żywieniowy i też będzie ok. Ale po co. Lepiej siąść na dupie z fast foodem i szukać wymówki. A potem pytać, czy jak komuś zapłacimy, to da nam trochę seksu...

No właśnie wystarczy samemu zrobić dobry obiad a nie jeść non-stop pizze i hot dogi ;)

Samemu, to też jeszcze nie wyznacznik. Przykład o którym wspomniałam (dwa obiady), też ten drugi obiad robi sama. Ale zawsze jak ja tam jestem, to robią kurczaka i frytki, czyli tak niezbyt zdrowo, jeśli chodzi o częste spożycie, bo sporadycznie to ok, że o ilości nie wspomnę.

Ja bym nie mógł non stop kurczaka i frytki :P No ale jak się "zieleniny" też nie je to się tłuszczyk odkłada.

Gość gość
Widzę że głupie ci/py znalazły miejsce dla rozmów.

Gość gość
Kobieta z nadwagą jeżeli jest w miarę ładna mogłaby być (ale tylko na jeden raz, do związku nigdy). Ale brzydka i gruba odpada

Gość gość
A która kobieta z nadwaga jest ładna?Sama nadwaga wyklucza kobiete bycia ładna.

Gość zainteresowany111
napisz gdzie ci się odkłada tłuszczyk!

Gość gość
Skoro ma nadwage to chyba jasne ze wszedzie.

Gość gość
Jest coś takiego jak męska prostytutka, więc na pewno taki ktoś by się znalazł i za mniej.

Gość gość
Zależy jaka nadwaga. Oczywiście duża sprawia, że kobieta nie może być ładna, chyba, że dla koneserów takich ciał, którzy najczęściej też są tłuściochami.