Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cuux15

małe piersi

Polecane posty

Witam, pewnie już nie raz spotkaliście się z takim tematem, ale od kiedy starsza siostra powiedziała mi że ona ma małe piersi ale ja to już przesada, zaczełam się nad tym dłużej zastanawiać. Mam 17 lat, piersi podobno rosną do 21 roku życia, ale faktycznie, jestem przysłowiową deską. Nie jeden otyły mężczyzna spotkany na plaży czy na ulicy, ma większę piersi ode mnie. Przeraża mnie to. Kupuję staniki z push-upem i wtedy one jako wyglądają, ale kiedy ściągam stanik, chce mi się płakać. Mam 174cm i jestem szczupła, ale moje piersi nie są nawet proporcjonalne do mojego ciała bo ich po prostu nie ma. Boję się co stanie się kiedy dojdzie do jakiegoś bliższego spotkanie z moim chłopakiem, jak on zareaguje... Co mogę z tym zrobić? :(

Gość gość
Nam podczas badanie u ginekologa(bo zawsze mam partnera obok podczas każdego badania nawet na fotelu) powiedział by zwiększyły sie piersi powinno sie je masowac.Pomogło o jeden rozmiar po krótkim czasie.Potem jako mąż wspierał też porody.Nie powinno sie jesć żadnych świństw by były wieksze piersi!!!

jesteś szczupła a piersi nie wezmą się z powietrza. przytyj aby mieć normalną wagę.