Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was był wczoraj na projekcji GOLGOTA PICNIC ?

Polecane posty

Gość gość
dobra, kazdy czlowiek ma prawo byc wolny, spoko - pytanie, czy w swej wolnosci moze obrazac innych? pytam tylko... i tak myslę, że moze ci artysci - ludzie wszak wolni, majacy takie same prawa jak inni ludzie na tej planecie, moze niech stworzą MEKKA PICNIC i pojadą z tym przedstawieniem do Iranu np. - na wycieczkę, ładnie tam, cieplo - nie to co u nas w kraju teraz, ze lato mamy pare dni w roku, wszak wolno im ;)

Gość gość
Katolicy tez ciagle obrazają niewierzacych, infiltrują rozne srodowiska i probują ''nawracać'' :O

Gość gość
i pytanie do katolików, dlaczego nie protestują gdy biskupi wyglaszaja mowy popierające pedofilie, ze niektore dzieci SAME CHCĄ seksu z doroslymi, gdzyie wy byliscie z tymi krzyzami ? dlaczego nie naciskacie na hierarchów, by wydalali ksiezy zboczencow, dzieciorobów czy tych pijących wódke z ministrantami na zachrystii ? wszedzie widzicie jakąs ''kulture smierci'' i ataki, a nie widzicie syfu we wlasnym gnieździe :O

jak kobieta talentu nie ma - to pokazuje cycki . jak facet talentu nie ma a na dodatek jeszcze ma zapędy reżyserskie - no przecież musi wymyślić coś obrazoburczego żeby o nim gadali a sam kryje się pod maską " tfurczości " .

Gość gość
temat o religii = allium sie pojawia rzyg 🖐️

a to to przedstawienie podpada u ciebie pod religię ?:D fiu, fiu :) szerokie horyzonty :D

Gość gość
bo to allium watek zalozyla:D

wypowiedziałam sie też w temacie o mięsie mielonym - tamten wątek też założyłam ?:D ty masz jakąś obsesję na moim puncie ?:)

Gość gość
no nie wiem, ja nie mam takich sklonnosci, zeby isc kogokolwiek z krzyzem scigac, czy katolika, czy tych od golgoty, nie moge sie wypowiadac za innych, ktorzy tam protestują - jezeli o mnie chodzi, to jak zawsze pokzywali w tv jakichs ksiezy pedofilow czy inną siostrę pseudomiłoserną, to wołałam wszystkich domownikow, zeby sluchali jakie lajzy falszywe i do szpiku złe mamy w kosciele - co nie zabrania m isie w kosciele modlic, ale mam swiadomosc, jacy tam ludzie potrafią być, modle sie, bo potrzebuję tego, ale mam swiadomosc co do moralnosci czesci duchownych

Gość gość
CI protestujący nieswiadomie przyczynili sie do popularnosci tej golgoty, tylko czekac az sie pojawią nagrania na youtube

a wracając do pytania autorki - do Iranu nie pojadą - z wiadomych przyczyn . Tylko u nas można " rżnąć " wyzwolonego człowieka którego wyzwolenie polega na - nie tylko kwestionowaniu, co można byłoby zrozumieć ale przede wszystkim " jechaniu " po wartościach które większość ludzi uważna za uniwersalne . Ale co tam , nie ważne jak gadają - byle by gadali .

no i na to liczy reżyser tej " wartościowej sztuki " ... Całe szczęście ,ze życie łatwo weryfikuje kto naprawdę ma coś do powiedzenia a komu zależy tylko na lansie i popularności .

Gość gość
ej, ale ja (osoba proponujaca wyjazd do iranu z przedstawieniem MEKKA PICNIC) nie zakladalam tego tematu - nie jestem autorką, ja sie tylko wypowiedzialam ;)

Gość gość
co tam jest ciekawego

Gość gość
gdzie mozna to obejrzeć ? nagrał ktoś ?

Gość gość
O ile coś wiem o kontrowersyjnej tfurczości to jest baba z cyckami na wierzchu i chrześcijańsko poważana postać w seksualnie napchanym chłamowatym scenariuszu, marna gra. Ot wszystko, autor Pikniku Spielbergiem nie jest. Swoją drogą sztuka obrażająca Mekkę....ten amator nie ma jaj na to :-D