Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsvdgdsfd

poszukuję piosenki, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość dsvdgdsfd

hej, pierwszy raz tu cokolwiek pisze, ale niewazne. szuukam piosenki dlugi czas i nie moge jej nigdzie znalezc, licze na wasza pomoc :( to jest taka spokojna piosenka, spiewa ja kobieta. ta piosenka jest troche taka bez emocji, dlatego wydaje mi sie smutna. hm... mi ona przypomina troche taka operowa, tylko taka spokojna :l ona chyba byla w jakiejs reklamie pralinek lindt lindor albo kawy jacobs, nescafe albo mk cafe. ymm ta kobieta spiewa tak spokojnie "aaa aaa cooos taam cooooos, coooooooooos tam cooos.." sory nie wiem jaki tekst to jest tylko wiem ze jest to "aa-aa a-aa". blagam niech ktos pomoze ona mi ciagle chodzi po glowie :(

Gość gość
Time to say goodbye - Andrea Bocelli & Sara Brightman moze to?

Gość dsvdgdsfd
nie, nie, to zupelnie nie to! ona jest podobna do tej z titanica, jeju nie wiem jak wytlumaczyc :( taka spokojna troche jak kolysanka :( "aa-ah.... aa-ahh... cooooos tam cooo-os taa-am" jejku nie wiem co to za slowa tam byly :(

Gość dsvdgdsfd
jest taka troche jak do romantycznego tanca, takie wiecie idzie ksiezniczka i ona jest zakochana w swoim ksieciu i oni sa w wielkim palacu i zaczynaja tanczyc i ciagle sie na siebie patrza, a potem dolaczaja inni :x nie wiem no tak mi sie to jakos kojarzy :( ta piosenka byla w jakiejs reklamie na polscacie, ale nie jestem w 100% pewna. wiem, ze tylko spiewala to kobieta i troche tak jakby chorek z nia spiewal to "aa-ah aa-ah". ta piosenka byla taka magiczna, jejku.

Gość dsvdgdsfd
ale ja wlasnie nie wiem w jakiej dokladnie to reklamie bylo i szukalam z kazdej reklamy i nigdzie tego nie ma, kurde bele :(

Gość dsvdgdsfd
jak wiecie chociaz z jakiej dokladnie reklamy mogloby to byc a nie znacie tytulu piosenki to piszcie co to byla za reklama :(

Gość dsvdgdsfd
blagam, serio nikt nie wie o jaka piosenke mi chodzi? :(

Gość 32 latka32
szukam piosenki, chyba to nowa piosenka, biegnie i tańczy po mieście dziewczyna w dżinsach, białym topie i szelkach.

Gość dsvdgdsfd
to ja moze bede walczyla dalej :D w tej piosence ktorej szukam to "aa-ah aa-ah" jest tak podobnie zaspiewane jak w piosence eweliny lisowskiej we mgle "oo-oh, oo-oh" tylko ze ciszej i spokojniej

Gość dsvdgdsfd
napisalam ze jest bardziej operowa, tak? tam chyba nie bylo jakiegos innego tekstu oprocz "aa-ah aa-ah... cooooos taaam cooos tam cooooooos" XD tak bardziej jak spiewaja dziewczyny te smutne piosenki na fortepianie/pianinie tylko ze tego tam nie slyszalam, ale za to graly chyba skrzypce.

Gość dsvdgdsfd
jezus maria znalazlam jestem taka szczesliwa :) ta piosenka byla z reklamy ferrero rocher :) Enya - Caribbean Blue

Gość gość
Ja szukam piosenki z teledysku - coś w rodzaju calvin harris na teledysku widać gościa połłysego szczupłego ubranego na nerda,który dostaje telefon i zaczyna tańczyć - ostro wywija i w zasadzie cały teledysk tańczy w różnych miejscach i ostro wywija i rozkręca imprezę lub daje pokazy na ulicy. Koleś jest bardzo specyficzny. Piosenka jakiś czas temu była bardzo popularna i często można ją było usłyszec