Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłam w wir życia

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim ! Wpadłam w totalny wir życia... pedziłam przed siebie jak szalona... kariera kariera, karieraaaa... az nagle na mojej drodze stanął ON i fotografia... Wszytsko sie pozmienialo poprzewracalo do-góry -nogami... Czy wasz facet też wyowołał taka rewolucje w waszym zyciu ??

Gość gość
nie bo nie trafił się żaden normalny facet

Gość gość
mnie też pochłoneła fotografia zerknij na fb maggie magdalena karwowska fotograf

Gość gość
jakim aparatem robisz zdjęcia i co niby fotografujesz? to takie niby zajmujące?

Gość gość
wir zycia: znalezienie faceta i hobby do zdjec :D robienie kariery: step1 picker step 2 packer step 3 team leader :P

Gość hermajesty
Zaden facet nigdy nie wywolal rewolucji w moim zyciu. To zawsze ja, swoja obojetnoscia, wywoluje rewolucje w zyciu faceta. Sama jestem jedna z niewielu kobiet w moim fachu i przez to jestem podziwiana. Jestem tez mega kobieca i lubie flirtowac. Teraz na mojej drodze pojawil sie ktos, kto moglby byc tym jedynym: wyglad, charakter, praca, zainteresowania, poczucie humoru... wszystko tak jak sobie wymarzylam. I co? Jestem zimna jak krolowa lodu. Nie potrafie w sobie wskrzesic zadnej iskry.

Gość gość
dobrze nic nie rob szkoda by bylo takiego fajnego faceta :) lepiej marz o ksieciu z bajki dalej