Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lesandra

Kolor podkładu

Polecane posty

Witam. Jakich podkładów używacie na co dzień? Do tej pory używałam zawsze tego o najjaśniejszym odcieniu ale byłam na wakacjach i się trochę opaliłam. Jaki kolor z poniższych będzie odpowiedni dla lekko opalonej twarzy? Podkład Revlon Colorstay 180 - Sand Beige - beż Odcień dla kobiet o średniej karnacji. Odcień bardzo naturalny przez co uniwersalny. 220 NATURAL BEIGE NAJBARDZIEJ NATURALNY BEŻ - Naturalnie Uniwersalny 250 - Fresh Beige Odcień dla kobiet o jasnej i średniej karnacji kolor świeży zdrowo wyglądający na skórze. 320 - True Beige Odcień beżu. Kolor lekko opalizujący, nadający skórze błysk subtelnej opalenizny. Skierowany jest dla kobiet o średniej i ciemnej karnacji lub opalonych. Kolor bardzo naturalny i zdrowy, opalony, piękny odcień beżu

Gość gość
Opis nic nie da trzeba wyprobowac

Gość gość
Testery na twarz, dobre światło. Innego sposobu nie ma.

Problem w tym,że w żadnym sklepie w moim mieście nie widziałam podkładów revlonu... I nie mogę jak sprawdzić :(

Gość gość
Jak się opalę to używam właśnie sand beige, ładny kolor dla lekko opalonej cery, na mnie wygląda bardzo naturalnie, nie odcina się kolorem od reszty, nie jest też zbyt pomarańczowy :) Jak nie jesteś opalona na ciemną czekoladę to polecam:)

Do tej pory miałam bardzo jasną karnację ale teraz mogę powiedzieć,że jestem średnio opalona. Dzięki ! :) W takim razie kupię sobie sand beige.