Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciwnicy zupek chińskich trzy razy dziennie wiedzcie, że nie macie racji!

Polecane posty

Gość gość

po prostu nie macie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Podaj jakieś przykłady potwierdzone np badaniami, że nie mamy racji. Toż to sama chemia. Gościu a skład na etykiecie czytałeś/aś???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sratatata

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A propos... Definicja "chemii" w postrzeganiu niektórych kobiet: inzynian disodowy. maltodekstryna, E 306 w zupce chińskiej - chemia Cocamide MEA, Sodium Salicylate, Polyquaterniun - 7, Sodium Benzonate w kremie na noc - zdrowie i uroda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Co innego jeść chemię a co innego się nią smarować, no i chemia chemii nie równa . Zresztą to jest nawet nie dobre w smaku, ble .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ale wy jesteście idioci, nigdy nie czytaliście składu tego jedzenia. Oto skład vifonu : (92,1%): mąka pszenna, tłuszcz roślinny, tapioka, skrobia modyfikowana E 1420, cukier, stabilizatory: trifosforan pentasodowy, guma guar, substancje spulchniające: węglan sodu, węglan potasu, kurkuma; dodatki smakowe (7,9%): rafinowany olej palmowy, sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy, suszone warzywa: marchew, zielona cebula, kolendra, curry w proszku (zawartość w dodatkach smakowych 6%), kurkuma, anyż, goździk, nasiona kolendry, cynamon, pieprz, czosnek, chilli, trawa cytrynowa, aromat, barwnik: beta-karoten, przeciwutleniacz E 306. Pieprzone kluski to 92%, zostaje nam 8% tej niby "chemii", która jak widzicie chemią nie jest. No naprawdę straszne jedzenie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No dawać szmaty, co macie mi do powiedzenia. Przytoczyłam skład. Głupio wam tępe p***y? Dodajcie sobie jeszcze do tego procent wody dodanej do tej zupy, wyliczcie chemie w tym całym składzie, wyjdzie wam mniej niż 1% tych wszystkich nazw z kosmosu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a ty szmaciarzu coś taki mądry? Mąka, cukier i te inne pierdoły są niezdrowe. Nie wiedziałeś? Cukier to cichy zabójca , a mąka tuczy tępaku . Barwniki, aromaty ? No wg ciebie samo zdrowie. No i przeciwutleniacze - żryj i puchnij nierobie, bo inaczej nie da się nazwać ludzi co to wpierniczają a potem mają syfy na ryju, bo się obiadów gotować nie chce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zupki to nie trucizna, nie umrzesz. Ale takie zarcie oprocz tego ze nic nie warte wywoluje agresje i otępienie umysłowe - co widac. Poczytaj zresztą,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No ja też myślę, że się nie umrze, jak się spożywa od czasu do czasu a nie jak w tytule 3 razy dziennie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No ale ta chemia, którą ty wymieniasz, jest także w makaronie określanym przez ciebie mianem klusek. Rozumiem, ze można jeść rzeczy niezdrowe, ale smaczne. Tymczasem zupka chińska jest ohydna i śmierdzi chemią.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×