Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariuszPPLWK

Dostalem przy dziewczynie? wstyd ?

Polecane posty

Gość MariuszPPLWK

ZgłośDostalem ostro przy dziewczynie , co robic ?Siedzielismy z dziewczyna (ja 20lat ona 19) na lawce blisko parku ok godziny 21 przyszedl pijany chlopak z dziewczyna dosc napakowany i agresywny zaczal cos tam do mnie i wystartowal z lapami... Nie mialem szans ! Moja dziewczyna i jego go odpychaly a gdy przestal szybko jego dziewczyna go odciagnela i poszli... Dziewczyna odprowadzila mni do domu ja ze wstydem krotko sie pozegnalm i poszedlem.... Czy to wstyd ? Ze dalem sie przy niej pobic ? Co ona o mnie teraz mysli ? Teraz wakacje , i pelno pijanych mam teraz stracha... Chyba nie pojade z nia na wakacje... Kobiety wolaly byscie jakbym to ja mu dokopal ?

Gość gość
Nie, to nie jest wstyd, JEMU będzie zajebiście wstyd jak wytrzeźwieje.

Gość gość
niekoniecznie interesuje mnie czemu zaczal cie bic mowiles mu cos gapiles sie krzywo itd? byloby milo gdybys umial sie bronic i sie nie bal ale to nie kazdemu jest pisane zrobiles po bozemu i nie stawiales oporu wiec nie jest tragicznie to laska tamtego powinna sie wstydzic ze tak sie zachowuje jej byczek

Gość gość
Czy sie patrzylem ? No moze spojrzalem raz bo cos belkotal.. A jak sie na wakacjach taka sytuacja powtorzy ?

Gość gość
To na drugi raz wiesz już co robić - nie patrzeć tylko wstać i odejść jak najdalej od pijanego.

Gość sosssssss
to normalne ze zle sie czujesz z tego powodu nawet gdy blysnałem rozumiem od tego nazwijmy "goryla" bezmozgiego bo tak mozna kolesia nazwac... a temu ci zle bo nadszarpnelo to twoja dume i ten honor meski ktory jest bardzo wazny...coz twoja dziewczyna powinna to zrozumiem jak ma olej w glowie mam nadzieje ze nie wypomni ci tego przy pierwszej lepszej klotni...

Gość gość
Odejsc to tez wstyd ! Jakbym szybko z nia odszedl a ona "juz idziemy ? Czemu?" A ja "boje sie" ?? Jak to wyglada.

to powiesz ze inteligentni ludzie rozmawiaja a tutaj tego mozesz sie nie spodziewac i juz w jednej chwili przekonasz kobiete ze masz racje i mozecie zwiewac