Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

100 pomysłów na małą zemstę na byłej kochance męża

Polecane posty

Gość gość

Czekam już kilka lat, żeby jej coś wywinąć, proszę o propozycje, coś lekko uszczypliwego.

Gość gośćjaona
ja zostaw to mezowi niszcz zycie zeby gorzko porzalowal ze cie zostawil

Gość gość
mam dużo energii, właściwie chętnie coś jej zmaluję:)

Gość gość
Rozpowiedz plotke że kurwi jej z pizdy ! :D I nie zapomnij zemścić się na mężu bo to przede wszystkim jego wina

Gość gość
Etam, cieniutko :). Dawajcie dalej :)

Gość gość
no co jest? wszyscy tacy święci???!!!

Gość gość
odpieprz coś swojemu misiowi a nie dziewczynie, której złamał życie!

Gość gość
wiedziałam, że nie można tu na nikogo liczyć. same porządniaczki, tfu, a jakby mogli, to by kosę wbili pierwsi

Ładnie się ubierz, wymaluj (nie za dużo!) jakaś ładna fryzura, świeży zapach, ogólnie ładnie zawsze wyglądaj. Jak ją widzisz to dumnie głowa do góry, cycki do przodu dupa do tyłu kręgosłup prosto i dumny wzrok i uśmiech na twarzy!! I tyle wystarczy :classic_cool:

Gość gość
oddać męża, niech jej rogi wyrosną

Gość gość
Marcelinka, zawsze tak robię, ale to mi nie starczy :). Mam w sobie jakąś wielką chęć, żeby jeszcze jej dokuczyć. Ja też przez nią sporo wycierpiałam.

Gość gość
Mąż musiał długą drogę stoczyć, żeby móc do mnie wrócić. Jest teraz między nami super. Dojrzeliśmy do pewnych rzeczy. A ja dojrzałam teraz do tego, żeby suczce utrzeć noska:) Ot tak sobie.

Gość gość
Nasraj jej na maskę samochodu (jeśli ma) :) nie zapomnij wysmarować klamki odchodami :D jeśli nie posiada auta zastąp je wycieraczką (tu wysmarowana klamka również pasuje) :D

Gość gonię różowe ptaki
Zamieść jakieś ogłoszenie w lokalnej gazecie na jej temat, że chce sprzedać mieszkanie (zmyślona niska cena czy atrakcyjne informacje na temat owego mieszkania mile widziane), telefon będzie jej się urywał od rana do wieczora :P mój znajomy wykorzystał ten sposób na nielubianym koledze, oj miał tego dość ;)

Gość gość
to zamiast zostawic męza ty chcesz na kochance sie mscic? nie popieram takich kobiet, dla mnie to są ku*wy ale jednak nikt silą twojego męża do wyra nie zaciagnąl. A co jak kolejna go uwiedzie? juz przeciez widac ze ten facet to moralne zero. tylko tearz bedzie sie lepiej z tym krył.

Gość gość
Autorko, nie brzydzisz się swojego męża? :o to, co zarezerwowane jest dla ukochanej żony podarował innej kobiecie... Czytaj - najpierw wsadzał ptaka jakiejś obcej szmacie, a potem tobie :D fuj!

Gość gość
jedyna zemsta na kochance byłoby oddanie jej zdradzajacego nic nie wartego męża, a tak zemściłas sie na sobie smiech.gif x Zgadzam się!

Gość gość
Zdobądź jej nr telefonu i wrzuć go na wszystkie możliwe strony xxx z tekstem w stylu "zadzwoń, lubię wszystkie rozmiary". Wrzuć też na czaty itp. będą do niej wydzwaniać i ją wkurzać :D

Gość gość
piszesz "byłej kochance" - a kiedy nia byla? juz za czasów twojego malżenstwa?

Gość gośćxyz
schudnij to wystarczy

Gość gość
Jeśli była w nim zakochana, to już sam fakt, że wrócił do żony jest wystarczającą "karą".

Gość Była kochanka twojego męża
Wali mi, że masz ochotę wywinąć mi jakiś numer. A wiesz dlaczego? Bo to ja pierwsza ci go wywinęłam, a potem ci zostawiłam nie nie wartego mężusia. Buhahaha

Gość gość
jeszcze 100 pomysłów nie było, czekam na coś oryginalnego :). i nie obchodzą mnie kompletnie komentarze osób, które twierdzą, że jestem śmieszna. tak na dobrą sprawę mogłabym równie dobrze suczce podziękować, bo od romansu nasze życie się baaaardzo zmieniło, dojrzeliśmy, nie kłócimy się o pierdoły, mąż zrozumiał, kto jest dla niego najważniejszy, a ja przestałam go pilnować, jak Cerber ;). jest piknie, tylko coś mnie świerzbi, żeby zmalować jakiś numer :)

Gość gość
Oddaj go jej, no jest nic nie warty. Niech sobie idzie tam gdzie chce i to jak najszybciej, to jest super zemsta.