Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawiedzionyTym

Kobieta zabroniła mi...

Polecane posty

Gość ZawiedzionyTym

...pojeździć godzinkę samochodem słuchając muzyki, wczoraj wieczorem. Potrzebowałem chwili dla siebie. Kobiety, gdzie Wy zmierzacie?

Gość gość
Nie potrafisz jej przyłożyć w głupi łeb, musisz mieć zgodę na przejażdżkę samochodem? :P

Gość gość
kobieta bluszcz zawsze przegrywa. dotrze to do niej kiedyś. a ty jesteś pod pantoflem i widać nie masz swojego zdania. związek nie polega na wzajemnym uwieszaniu się na sobie, ale zaufaniu i przestrzeni.

Gość ZawiedzionyTym
Ogólnie nie chodzi o samo zabronienie, a o: "albo ze mną albo wcale" - bo jest to coś, co w teorii możemy zrobić razem - i czasem robimy. Jednak czasem chciałbym po prostu sam. Tak samo z wyjściem na ryby, które lubię.

Gość gość
i p*****ec

chlopie jak pokazac palcem gdzie ma ta niewiasta isc to powinna to uczynic a nie ze masz sie jej pytac czy mozesz pojezdzic sobie samochodem :D

Gość gość
strzel ją w głupi ryj, to może zrozumie, gdzie jej miejsce

Gość gość
Stawianie WARUNKÓW przez kobietę, świadczy o jej słabościach (kompleksach). Zabraniać można dzieciom bo one maja się czegoś nauczyć w życiu, ale nie dorosłemu chłopu. Ważne jest też jak pojmuje się związek. Niektórzy wręcz uwielbiają ZAMORDYZM, łagodności się wstydzą bo nie wynieśli jej z domu rodzinnego.

Gość gość
widocznie mało was łączy,tak jak wiele małżeństw w tym kraju,udają tylko że jest OK,a tak naprawdę brakuje nam prawdziwej,szczerej miłości,tęsknimy za prawdziwym uczuciem,nie trafiliśmy w dziesiątkę,ja tak mam.

Gość gość
to po co siedzisz w tym małżeństwie? realizuj się :D