Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko mojej kuzynki jest niegrzeczne.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj mieliśmy imprezę rodzinną. Jej syn ma rok, moja córka miesiąc młodsza. Moja siedziała wtulona we mnie, a jej syn chodził zaczepiał wszystkich, chwilę siedział babci na kolanach, zaraz zabrał się i poszedł do drugiej, biegał za psem, a oni biegali za nim. Później zasnął ojcu na rękach. I wszyscy mówią, że taki aktywny, a nikt nie powie że jest niegrzeczny porostu.

Gość gość
Wiesz,co....glupia jestes,po prostu...nikt ci tego wczesniej nie powiedzial?To,ze twoje tchorzliwe,moze zahamowane,to poczytujesz sobie,jako grzecznosc? A chlopczyk,jak najbardziej normalny,kontaktowy,ciekaw swiata

Gość gość
Ale ze co w tym niegrzecznego?!? Normalne roczne dziecko! Bardziej martwilabym sie o Twoja "wtulona" corke, bo albo niesmiala, albo po prostu dretwa. Powinna przestac trzymac sie maminej spodnicy. Wypychaj ja troche do ludzi i innych dzieci, bo inaczej mala nadwrazliwa dzikuske bedziesz miala...

Gość gość
Roczniak niegrzeczny?Już tak nie zazdrość aktywnego dziecka, to nie zrdowe.Sama masz zamulone dziecko, nie wszystkie roczniaki wtulają się i śpia u matek, sa też takie jak ten chłopczyk.Fajny mały, świat go ciekawi, to normalny etap rozwoju. walnij się z łeb, ze swoimi uwagami. Bo towje dziecko nie było gwiazdą, tylko ten mały, zromum sa dzieci którą sa fajniejesze dloa otoczenia, i takie których nie widać ,ze są, ale to z grzecznością w tym wielu nie ma nic wspólnego.

Gość gość
hooooj bachorami najgorsza jest twoja postawa wieskiego kołtuna który obgaduje dupe rodzinie za plecami a przy nich ani me ani be , mentalność wiejskiego kołtuna zza płota

Gość gość
wymyślasz troszkę. dziecko jest energiczne. i tyle. maluch musi się wyszaleć.

Gość gość
roczniak nie jest niegrzeczny, może być aktywny, niespokojny, wymagający więcej uwagi, ale nie niegrzeczny zachowanie chłopca w normie, typowe dla wieku i prawidłowe

Gość gość
Autorko ciekawe co byś powiedziala o mojej córce która jest mega aktywna caly dzien , biega, gada jak najęta, lgnie do ludzi, nie usiedzi w jednym miejscu. O teraz wlasnie poszla wyciągać garnki z szafki i pewnie zaraz wyciągnie drewniane lyzki. W towarzystwie tez podchodzi do ludzi, zagaduje. Nie psoci, nie psuje nic, nikomu krzywdy nie robi. Pewnie powiedzialabys ze jest nie grzeczna, nie wychowana ( no bo jak to podchodzić do ludzi i zagadywac, toż to niedopuszczalne wedlug ciebie), rozwydrzona itp. Ale wiesz co ja wole mieć aktywne, ciekawe świata i ludzi, otwarte dziecko pomimo jej calodziennej aktywności niż dziecko, które siedzi w jednym miejscu z rodzicem, wszystkiego się boi.

Gość gość
ja byłam takim dzieckiem które wszystkich się bało , wstydziło się mówic dzień dobry itd , jestem juz dorosła i ten strach przerodził się w nienawiść do świata , nie lubie ludzi są oni dla mnie złym koniecznym , nie nawiązuje z nimi relacji , jeden błąd głupia uwaga i przekreślam człowieka nie wybaczam , pracuje sama dla siebie ale gdybym zatrudniała ludzi mieliby przekopane , autorko zle wychowujesz dziecko wyrośnie z niego coś na mój kształt a to jest złe i aspołeczne

Gość gość
bez przesady, ludzie się zmieniają...ja jako dziecko tez byłam straszną gaduła, bardzo ufną do ludzi, lubiłam spać poza domem...mogłam publicznie tańczyć i śpiewać...a dziś jako osoba dorosła jestem bardzo zdystansowana i tez trochę aspołeczna...ludzi nie lubię, gdyż jestem nimi zmęczona przez pracę, większość czasu spędzam sama w domu przed kompem lub tv....