Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat o dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj pisałem z pewna dziewczyna, Wszystko było ok do pewnego czasu. W pewnym momencie przestała mi odpisywac. Wysłałem jej trzy smsy bez odpowiedzi. Nagle po 2 godzinach mi odpisała. Napisała ze miała telefon w torbie i nie zauwazyła ze napisałem. Tylko ze w tym samym momencie, była aktywna na Fb przez telefon... Troche dziwne co nie, ale dałem sb z tym spokoj. Jest jeszcze jedna sprawa piszemy ze soba od 2 tygodni ale jeszcze wgl sie nie widzielismy w realu. Ja jej proponowałem spotkania lecz ona zwykle mowiła ze jest teraz zmeczona. Za 3 dni wyjezdzam do Austrii do pracy i nie chce pisac kolejne dwa miesiace z dziewczyna z ktora wgl sie nie widzialem. Wgl ta dziewczyna ma dziwny nastroj potrafic mnie totalnie olac by potem sie do mnie przylizywac. Co o tym sadzicie ?

Gość gość
Ktos miał podobny przypadek ?

Gość gość
Moze jakas dziewczyna sie wypowie ?

Gość gość
Ja mampodobny przypadek, tylko ze ja jestem dziewczyna. W sensie ze tenchłopak ma rozne humory

Gość gość
daj sobie spokój, nie jest zainteresowana

Gość gość
Tez tak sadze, tylko po kilku dniach ciszy sama do mnie pisze i sie przymila

Gość gość
i jeszcze ta sytuacja z aktywnoscia na Fb gdy niby miała tel w torebce to juz oczywiste kłamstwo co nie ?

Gość gość
Dziewczyny tak maja.

Gość gość
Ktos odpowie czy jest szansa ze nie zauwazyła tego smsa choc była dostepna na Fb z telefonu

Gość gość
nie mam pojęcia czy to było kłamstwo bo nie używam fb na telefonie. Mogło tak być, że nie zauważyła, chyba jest to możliwe, ale ogólnie uważam, że jej nie zależy na Tobie. Albo jej się zapytaj, czy jej zależy, albo bez słowa olej.

Gość gość
Chyba tez tak zrobie. Jesli ona pierwsza sie nie odezwie to znajomosc skonczona.

Gość gość
Skąd masz pewność, że piszesz z dziewczyną?

Gość gość
a długo z nią piszesz? skoro nie zależy jej na spotkaniu to nie zależy jej na Tobie. Owszem, można to tłumaczyć nieśmiałością, bo są osoby, które wstydzą się pierwszego spotkania, ale myślę, że i tak gdyby jej zależało, to by się przełamała.

Gość gość
No bo ja kojarze zdobyłem do niej numer od kolegii, pisałem tez z nia na fb. Pisze z nia od 3 tygodni

Gość gość
Fajnie by bylo gdyby wypowiedziała sie jakas dziewczyna. Bardzo wciagłem sie w ta znajomosc