Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daroslaw24

24 lata, prawiczek, żadnej dziewczyny do tej pory.

Polecane posty

Gość do tralalilalila
jestes introwertyczka? wydawalo mi sie, ze jestes pewna siebie, niezalezna, "swiatotowa", towarzyska, byc moze z odlotowym samochodem. ;)

Gość gość
"jestem nieśmiały i szanuje kobiety" x I sam sobie odpowiedziałeś czemu żadna cię nie chce. A tak w ogóle to z opisu wynika, że taka męska pizda z ciebie jest.

Gość gość
Ja poznałem swoja dziewczynę w klubie. Ja silny introwertyk do tego nieśmiały, ona ekstrawertyczka. Tyle że ja nigdy, nikogo nie podrywałem, ponieważ wolę być zdobywany.

Gość tralalilalila
Hahah Nie mam prawa jazdy ani pracy z ktorej moglabym isc na swoje chociaz zamierzam jeszcze w tym roku :-P wyjazdy za granice kocham ale to byly na stypendium albo do pracy sezonowej. Ale widze ze niechcacy zadzialalam na wyobraznie jako nowoczesna singielka kobieta sukcesu heheh

Gość samo zło z Olsztyna
cześć dziewczyny !

Gość tralalilalila
Tiruriruriru :-D

Gość samotny michał
Mam podobny problem. Co prawda prawiczkiem nie jestem, ale nie to jest tutaj istotne. Ostatnią dziewczynę (a zarazem pierwszą) miałem w wieku lat 16 obecnie mam 34. Kiedyś moja koleżanka z którą się przespałem dziwiła się, że jestem sam. Mój kłopot polega chyba na tym, że nigdzie nie chodzę, nie jestem typem towarzyskiego, dowcipnego imprezowicza. Z trudem przychodzi mi zawieranie nowych znajomości i to nie tylko z kobietami. A znajomi których kiedyś miałem porozjeżdżali się po świecie, pozakładali rodziny itp. więc nawet nie mam z kim gdzieś wyskoczyć, żeby mieć szansę poznać jakąś dziewczynę. Próbowałem przez internet ale daremnie. Najczęściej, można tam spotkać samotne matki, panie ze sporą nadwagą, panie szukające "stałych układów" lub takie, które same nie wiedza czego chcą. Coś czuję że jeszcze kilka lat i całkiem przystojny, normalny facet pójdzie się je*ać, szkoda tylko że nie dosłownie :-). Pozdrowionka dla wszystkich

Gość gość
bez kobiety też się da żyć. nie rozumiem waszego biadolenia. ja mam prawie 40 lat i też jestem prawiczkiem.

Gość do tralalilalila
tez nie mam prawa jazdy

Gość gość
Bez prawka nie ma sie szans na dziewczyne

Gość tralalilalila
Moj ma prawko od 27 r z a zwiazkow mial kilka od studiow wiec....

Gość gość
to albo ty i jego byłe jesteś brzydkie albo on superprzystojniak -bo takiemu się bardziej wybacza się ,,niedociągnięcia,,

Gość tralalilalila
Albo trzecia opcja - tys glupi :-)

Gość do tralalilalila
w kazdym razie zmiana u Ciebie dodala mi troche otuchy :) tez chcialbym sie zakochac, a jestesmy rownolatkami.

Gość tralalilalila
A Zakochanie to jeszcze inny temat ale nie wchodzmy.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.