Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazalabys sie z takim facetem ktory

Polecane posty

Gość gość

Nie interesuje sie motoryzacja ani sportem ale ma inne ciekawe zainteresowania i aspiracje?

Gość gość
a jakie ?

Gość gość
Lubi ogladac seriale takie jak "Gotowe na wszystko", "Seks w wielkim mieście" i lubi czytac kafeterie :)

Gość Rose27
jak najbardziej- nie musiałabym zmuszać się do dzielenia jego pasji. A jakie masz aspiracje?

Gość Rose27
Seks w wielkim mieście...niemożliwe, ze istnieje taki przypadek, to byłoby zbyt piękne

Gość gość
Nie podszywać sie! :) Aspiracje mam np. języki obce, podróże po Skandynawii, fotografia, aranżacja wnętrz, gotowanie, kręcenie vloga, przeżyć życie ze smakiem :)

Gość Rose27
wszystko pięknie, więc czemu nie masz dziewczyny? Hmm

Gość gość
A i zapomniałem dodać o rozwoju osobistym :P

Gość gość
sport na dłuższą metę jest strasznie nudny i monotonny

Gość gość
Do tej pory nie chciałem miec ale tak myśle czy nie odpycha dziewczyn fakt ze nie interesują mnie auta (no chyba ze mam jakies kupić dla siebie) ani sport.

Gość gość
Wlasnie, sport mnie nudzi i jest monotonny.. Ewentualnie siatkówka by mnie mogła cos zainteresować.

Gość Rose27
więc drogi gościu masz odpowiedź- zapowiadasz się bardzo dobrze, na pewno żadnej dziewczynie nie będzie przeszkadzać to, że się nie interesujesz motoryzacją

Gość gość
Moze to przez to, ze jestem perwersyjny w seksie i lubie, gdy dziewczyna pozwala konczyc na twarzy albo polyka...

Gość gość
Podszywie, zalosny jestes :)

Gość gość
zacznij nawijać i prawić wykłady na temat motoryzacji przy dziewczynie, a masz jak w banku że uzna ciebie za beznadziejnego nudziarza :)

Gość gość
mnie by wcale to nie przeszkadzało że mój facet nie interesuje się motoryzacją i sportem a właśnie spotykam samych idiotów którzy poza sportem i autami nie mają żadnych zainteresowań .....są puści i głupi bo tylko piłką nożną się interesują i samochodami jak dzieci niedorozwinięci .....;/

Gość gość
sport i motoryzacja to dwa najnudniejsze tematy facetów, które interesują kobiety tyle co zeszłoroczny śnieg :)

Gość Rose27
A ty jaką byś chciał dziewczynę?

Gość gość
Myśle ze taka ktora ma swoje ambicje i pasje oraz ma w sobie cos co mnie przyciąga :) z charakteru cenie tez pozytywne myślenie oraz poczucie humoru.

Gość gość
A jeśli chodzi o urodę, to nie okreslę tego bo mi sie roooozne typy urody u kobiet podobają :)

Gość AMigotka123
Szczerze? Nie zwiazalabym sie! Co jak co ale chłop musi robic to co ma robic chłop! A ty wydajesz mi sie jakiś dziwny :p

Gość gość
ja raczej nie... mój facet też nie interesuje sie motoryzacją, ale w koncu dzięki moim namowom robi prawko. Facet bez prawka i auta to jest dla mnie taka C\I\P\A, sorry. Co do sportu.. wysportowane meskie cialo jest ladniejsze niz takie sflaczale, moj facet sport uprawia. Poza tym domyslam się że twoje hobby to pewnie walenie\ konia i oglądanie po\rnusow, dlatego niedziwne, że nie masz juz sily np. isc pobiegac. Nie, ja bym cie nie chciala, jestes zniewiescialy, polegac na tobie nie mozna, samochodem nie podwieziesz mnie do szpitala gdy cos mi sie stanie, bo nie masz auta, jestes nic ciekawego.

Gość puaczoncy troll
20:51 - naprawdę jesteś taką amebą umysłową czy tylko udajesz? :o Od kiedy interesowanie się motoryzacją jest równoznaczne z posiadaniem prawka? Ja mam w dupie samochody, zupełnie mnie to nie interesuje, ale prawko zdałem bez problemu i poruszam się autem. Analogicznie jest ze sportem... Nie trzeba się tym interesować, żeby mieć wyćwiczone i zadbane ciało. Chociaż dla większości facetów interesowanie się sportem to oglądanie meczy i picie piwa przed TV, bo to przecież takie męskie zajęcie. :D Zresztą, skoro jesteś prosta to szukasz sobie prostego faceta, który potrafi mówić tylko o autach i piłce nożnej. :D

Gość gość
20:51 To ty chcesz miec szofera zamiast partnera, paniusiu? Sama wskakuj w autobus i jedź, dzisiaj komunikacja miejska dojedzie wszędzie :) Aha i to ze mam inne zainteresowania to nie znaczy ze muszę "walić gruchę" Jeżeli twój partner (szofer) zaspokaja swoj popęd poprzez sport to współczuje ci :)

Gość gość
co w tym dziwnego mnie też nie interesuje motoryzacja ani piłka nożna za to interesuje mnie religia i seriale zielarstwo

Gość ovechkin
Teraz robicie z ludzi interesujących się sportem i motoryzacją umysłowo chorych. To że ktoś się tym interesuje to nie znaczy że nie ma nic do powiedzenia nic na temat go gospodarki polityki czy nauki. Sport i samochody to raczej męskie zainteresowania i poruszane są raczej wśród kumpli . Przecież kobiety też mają zainteresowania które nie interesują często facetów. Każdy robi to co lubi jeden ogląda piłkę drugi lubi np gotować.