Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona totalnego sknerusa

Mój mąż to sknera

Polecane posty

Gość żona totalnego sknerusa

Czy są tu mamy mające mężów sknery? Podzielcie swoimi doświadczeniami. Mój nie był sknerą dopóki nie stracił pracy i nie dopadło go olśnienie, że chce pracować w branży w której zarabia oszałamiające 1800zl. Od tamtej pory zaczął cieszyć się z kilkakrotnie mniejszych zarobków i rozpoczał oszczędzanie, które zamienia się w dziadowanie. Pal licho, że żałuje sobie, ale mi i dziecku? Doszło do tego, że cokolwiek kupuję sobie i synkowi to ukrywam, bo mam dość awantur. Dwa dni mi suszył głowę bym jak on przerzuciła się na komunikację miejską. Wymyślił, że w weekendy obiady będziemy jadać u jego matki (1,5h w jedną stronę autobusem bo samochodem przecież drogo), zaczął robić zakupy i gotować przez tydzień, bo mnie szlag trafił i mu zabroniłam. Na naszym stole królował wtedy makaron z serem, zupa nie wiadomo co czyli woda jakaś zielenina i ziemniaki. Na kanapki był pasztet i jakaś najtańsza wędlina. Po prostu żyć się tak nie da. On mnie nazywa rozrzutną, ja go sknerą, mamy już osobne konta w banku. Coraz częściej myślę, że chyba czas na rozwód:O

Gość gość
Rozumiem, że masz swoje pieniądze? to kupuj i rób wg własnego uznania, niech sobie gada (choć rozumiem, ze to wkurza). Macie swoje mieszkanie? Trudno ci będzie zmienić gościa, choć skoro kiedyś byl inny, to szanse są większe.