Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka butelka do karmienia

Polecane posty

Gość gość

Witam chcialabym zapytac doswiadczonych mam jaka butelke do karmienia wybrac moj synek ma 9mies karmie go piersia lecz chcialabym podawac mu mm wzamian za piers. Jaka butelke polecacie??:-)

Gość gość
Moje dziecko przy przechodzeniu z piersi na mm nie akceptowalo zadnej butelki. Sprawdzil sie dopiero dr brown. Jak dostawal mleko w innej to poprostu nie chciał jeść.

Gość gość
Ja również polecam butelki dr browns

Gość gość
U nas tylko ten złoty avent

Gość gość
U nas po takim czasie chwyciła tylko butelkę lovi, ale ogólnie to plecam kubek ze słomka, np firmy momma albo akuku.

Gość gość
Poczytaj i kubkach doidy cup, po co 9mies dziecko uczyć butelki?

Gość gość
u mnie dr browns. córka wcześniak - jedyna butelka, która miała mały smoczek z przepływem dla weczesniaków. reszta smoczków nie miesciła jej się w buzi i ksztusila się. mialam kupione TT, ale porażka, ten wypukły smok zatykał jej nosek. korzystam z tych butli do dziś, choć mycie tych odpowietrzaczy jest daremne ;D

Gość gość
Tak jak jedna mama pisała: nie ucz już dziecka picia z butelki. My mieliśmy właśnie doidy cup i z butelki (nie był karmiony piersią) przeszliśmy właśnie na ten kubek. Ominęliśmy etap niekapka.

Gość mama na kafe
Jakos nie wyobrazam sobie zeby z tego pil na dobranoc mleko. Chyba zdecyduje sie na butelke

Gość gość
U nas przerabialiśmy sporo butelek i BabyONo tylko podpasywały. Ale to indywidualna kwestia chyba.

Z butelkami jak i z innymi kwestiami trzeba czesto wyprobowac zanim dziecko cos sobie wybierze.Moja coreczka jest karmiona piersia i dopiero butelka Lovi medical+ jej podpasowala.Ma smoczek z niejednorodnego silikonu i dynamiczny.Cienszy silikon wydluza sie jak sutek a twardszy u podstawy pozwala ułozy wardi jak na piersi.Jest wykonana z mega wytrzymalego tworzywa na uszkodzenia i temperature.Podzialka bardzo wyrazna.

Gość mama na kafe
Kupilam butelke canpol babies i smoczka tylko nie tego wyprofilowanego tylko ten okragly

Ja uzywam butelek Tommee Tippee i Lovi. Z obu jestem zadowolona, nie zamienie ich na zadne inne. Probowalam uzywac wczesniej innych, ale niestety nie dorownaly tym dwom.

Gość mama9131
Butelka Yoomi + podgrzewacz (w zestawie) Idealny duet. Butelka jest antykolkowa, natomiast dzięki podgrzewaczowi możesz mieć ciepłe mleko w minutę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Gość gość
A my od samego urodzenia używamy butelek MAM polecam

Gość gość
tylko dr browns. Avent, Lovi- córka się krztusiła