Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twardy brzuch non stop 36 tc

Polecane posty

Gość gość

Czy mialyscie tak? Ciagle mam twardy brzuch,czy to normalne?

Gość gość
Ciagle jest twardy

Gość gość
idź na ktg

Gość gość
Wlasnie bede miec wkrotce, a co to moze oznaczac?

Gość gość
Kobiety ?

Gość gość
Moze to tylko dziecko sie tak ułożyło a nie macica stwardniała. Wątpliwe abyś cały czas miała nieustanny skurcz.

Gość gość
Okolo tyg mam twardy brzuch jak sie budze w nocy,jak leze ,jak chodze,ciagle jest twardy...

Gość gość
no dobrze jest twardy ale czy przy tymmasz skurcz? jak rozumiec twoj opis ze jest twardy? moj tez jest twardy jestem w 32 tygodniu

Gość gość
Od czasu do czasu boli jak na okres i kuje w pochwie, a takto jest ciagle twardy co go dotykam ciagle jak kamien,maluszek mocno sie rusza i zebra bola

Gość gość
Jak sie pzekecam z boku na bok i przy spacerz boli na samym dole brzucha

Gość gość
ok to wszytko jest w porzadku to sa bole przepowiadajace poza tym maly pewnie ustawia sie do kanalu rodnego stad ten bol i klucie ,pewnie szyjka mieknie i moze juz sie skracac byc moze urodzisz troche wczesniej ale nie ma reguly

Gość gość
Jeśli bym miała non stop twardy jak skała brzuch to na twoim miejscu przejechałabym się na IP żeby kontrlnie zrobili ktg

Gość gość
Ja od 33t.c miewam uporczywe twardnienia brzucha ale u mnie wszystko jest w porządku. Mnie lekarka powiedziała że im częściej kobieta ma treningowe skurcze macicy (mogą co najwyżej leciutko pobolewać) to tym lepiej i krócej przebiegnie poród. Obecnie jestem już w 35 t.c i praktycznie co kilka dni w nocy budzi mnie bardzo nieprzyjemny ból brzucha któr trwa do godziny, dwóch a potem mija i daje zapomnieć o sobie na kilka dni. Skurcze Braxtona potrafią w czasem się nasilać i z bezbolesnych przechodzić w coraz dłuższe i nieprzyjemne. Jeżeli masz wrażenie że brzuch jest cały czas twardy to może masz już mało wód i wyczuwasz swoje dziecko które przeciągając się też może powodować kurcze macicy? Połóż się na plecach , weź kilka wdechów i zobacz czy brzuch się przelewa, spłaszcza czy stoi twardy jak kamień . Za tydzień ciąża u ciebie będzie już dojrzała więc martwić się za bardzo nie masz co :)

Gość gość
Ruchy czuj***ardzo,maly sie wierci jak szalony a zebra umieraja z bolu