Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa767

uplawy u dziewicy...

Polecane posty

Gość Ewa767

Mam 17 lat i jestem dziewica. Po ostatniej miesiaczce zauwazylam brazowe plamienie o nieprszyjemnym zapachu, sadzilam, ze to resztki po okresie. Ale teraz czeka na kolejny okres, a uplawy nie minely- wodniste i zolte o niemilym zapachu. Gdy rano wstaje moja bielizna jest cala mokra. Czy po miesiaczce to minie? Co to moze byc? Jakie leki zastosowac, do ginekologa nie pojde

Gość gość
Cześć, Mam 23 lata i studiuje ginekologie. Jak się bardzo martwisz napisz do mnie spróbuje coś poradzić. Nie martw się to raczej nic strasznego. joasia.lewandowska@o2.pl

Gość gość
Może to być infekcja, możesz zrobić sobie posiew mikrobiologiczny, ginekologa się nie obawiaj, w końcu po to jest aby w takich sytuacjach pomagać. Jeśli na posiewie nic nie wyjdzie zrób sobie 7-dniową kurację probiotykiem dopochwowym invag, kolonizuje on pochwę bakteriami kwasu mlekowego, dzięki czemu przywraca równowagę mikrobiologiczną.

Gość agula8
ale to plamienie trwa cały czas? mimo że miesiączka się skończyła? możliwe że masz infekcję, powinnaś iść do lekarza.Wcześniej czy później i tak będziesz musiała się przebadać. O najczęstszych infekcjach poczytaj na invag.pl w zakładce infekcje intymne-są tam nawet zdjęcia upławów. A wiele infekcji jest związanych z osłabieniem , czy np.antybiotykami i nie ma nic wspólnego ze współżyciem.